littlelouievegos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα Εχω ενα TV-tuner της Leadtek το Winfast PVR2000 Βασικα θελω να ξερω εαν μπορω να το συνδεσω με τον αποκωδικοποιητη του Nova μου και να κανω capture μεσα απο αυτο.. Ειναι εφικτο γνωριζει κανεις; Εφοσον δεν μπορω να χρησιμοποιησω την εξοδο της κεραιας, η μονη εξοδος που μενει για την εικονα ειναι το CVBS.. Το Nova φυσικα βγαινει απο composite.. Δοκιμασα να συνδεσω ενα καλωδιο που βγαινει απο cvbs σε component ετσι ωστε να συνδεθει με αυτο το tvtuner με τον αποκωδικοποιητη.. Εικονα ομως δεν εχω.. Ειναι λοιπον δυνατο με καποιον τροπο να κανω capute απο filmnet μεσω του TV-tuner μου; Eυχαριστω
Powerline Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Απο composite σε... component;!;!; Πάρε ένα Αudio-Video καλώδιο RCA και ένα ανταπτοράκι απο scart σε RCA. Συνέδεσε το καλώδιο RCA στα αντίστοιχα χρώματα στην κάρτα και στο ανταπτοράκι (κίτρινο στο κίτρινο, κόκκινο στο κόκκινο και λευκό στο λευκό) και συνέδεσε το ανταπτοράκι στην ελεύθερη έξοδο του αποκωδικοποιητή (υποθέτω οτι ο αποκωδικοποιητής σου έχει δύο εξόδους scart). Το component σήμα δεν είναι συμβατό με τις εισόδους της κάρτας σου.
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 τελικα αγορασα μια της pinnacle και εχει αυτες τιε εισοδους TV antenna (IEC), FM Radio Antenna, S-video (Mini-Din).+video ανταπτορακι ( μια υποδοχη coaxial σε υποδοχη video s ?? το tv αντεννα ειναι κατανοητο ..τωρα για να συνδεσω το video το καλωδιο πρεπει να ειναι τι ακριβως για να εχω ηχο και εικονα μαζι ???απο scart se ''coaxial''(ayto einai to legomeno rca ??) ..h apo scart se video ypodoxh(η μαυρη με τις τρυπιτσες) ? επισης αν θελω να συνδεσω dvd το οποιο δεν εχει μονο scart san to video αλλα και video out( s + ena coaxial ) kai audio out (L & R)και digital audio out (ενα coaxial ) τι καλωδια η τι ανταπτορες πρεπει να βαλω για να εχω ηχο και εικονα οπως πρεπει..... κοιταχτε σας παρακαλω τις υποδοχες απο την εικονα του link για η περιγραφη μου πρεπει να ειναι λιγο..:PP ευχαριστω http://www.ldlc.com/fiche/PB00039120.html ayth einai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.