Προς το περιεχόμενο

Crypto UM-360 usb portable mp3 player.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάρισαν το παραπάνω mp3 player. Όσοι είναι να το αγοράσετε θα σας πρότεινα να μην το πάρετε... Όσοι το πήρατε περαστικά :) :) :) .

Το μεγαλύτερο ελάττωμα που εντόπισα είναι στην εύρεση σταθμών. Δεν βρίσκει κανέναν σταθμό στην αυτόματη εύρεση. Τρία άλλα ραδιόφωνα στον ίδιο χώρο (μεταξύ τους και το κινητό SE k700) βρίσκουν πάρα πολλούς. Ακόμη και αν ρυθμίσεις την συχνότητα χειροκίνητα η ποιότητα του ήχου είναι χάλια. Ακόμη και σε "δυνατούς" κρατικούς σταθμούς που έπρεπε να πιάνει "καμπάνα" η ποιότητα θυμίζει μεσαία και βραχέα παρά FM. Δεν παρέχετε η δυνατότητα απενεργοποίησης του stereo που σε αναγκάζει να ακούς τα παράσιτα. Με μπαταρία μέσα το καπάκι δεν εφαρμόζει καλά. Το μενού του μου φάνηκε δύσχρηστο σε σχέση με άλλα. Τα mp3 καλά τα παίζει. Στα θετικά του είναι η υποστήριξη ελληνικών tags εφόσον όμως έχει επιλεγεί σαν γλώσσα στο μενού η Ελληνική (που έχει χάλια γραμματοσειρά).

Εγώ ξενέρωσα αφάνταστα με το ραδιόφωνο. Ευκαιρία λέω να ησυχάσει το k700 που του πίνω το αίμα στο ραδιόφωνο... Αλλά δεν...

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ να παρω ενα φθηνο mp3 player για το γυμναστηριο και σκεφτομουν να παρω αυτο.......

Ολοι εχουν το ιδιο πρόβλημα???

Ποιο να παρω???????

Ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμενα τους πιανει

και το καπακι καλα κλεινει

μονο που θαθελα να κανει εγγραφη σε mp3 και οχι σε wav

επισης, το cd δεν εχει μεσα το προγραμμα μετατροπης που λεει.

Δημοσ.

Τελικά "ανακάλυψα" ότι προέρχονται από ανατολικές χώρες. Εταιρίες τα παραγγέλνουν με το κιλό και απλώς κολλάνε πάνω την φίρμα τους. Το δικό μου επίσης όποτε το συνδέω στην usb χάνει τις ρυθμίσεις του φωτισμού. Μόλις το αποσυνδέω τα χρώματα αλλάζουν με το πάτημα κάθε πλήκτρου παρόλο που το έχω ρυθμίσει να μην. Η αναπαραγωγή των mp3 είναι αρκετά καλή. Δεν μου αρέσει όμως η αλλαγή τραγουδιών που λόγο του fade out είναι λίγο αργή.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
εμενα τους πιανει

και το καπακι καλα κλεινει

μονο που θαθελα να κανει εγγραφη σε mp3 και οχι σε wav

επισης, το cd δεν εχει μεσα το προγραμμα μετατροπης που λεει.

φιλε,μολις το αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο

κ φυσικα ουτε κ εμενα εχει αυτο το προγραμμα

θελει να κανεις update firmware χωρις να σου δινει αρχειο firmware

εχεις καμια ιδεα,τι να κανω?

επισης δεν εχει καποιο προγραμμα με το οποιο να περναω τη μουσικη στη συσκευη.:(

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Βρήκα αυτή την παρακάτω σελίδα. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτε από αυτά που λέει όμως.

http://www.s1mp3.org/'>http://www.s1mp3.org/

Δέν ξέρω για το crypto αλλα στο δικό μου η http://www.s1mp3.org/ είχε κάνει θαύματα. Μέχρι και προγράμματα έχω τρέξει στο mp3!

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τελικά "ανακάλυψα" ότι προέρχονται από ανατολικές χώρες. Εταιρίες τα παραγγέλνουν με το κιλό και απλώς κολλάνε πάνω την φίρμα τους. Το δικό μου επίσης όποτε το συνδέω στην usb χάνει τις ρυθμίσεις του φωτισμού. Μόλις το αποσυνδέω τα χρώματα αλλάζουν με το πάτημα κάθε πλήκτρου παρόλο που το έχω ρυθμίσει να μην. Η αναπαραγωγή των mp3 είναι αρκετά καλή. Δεν μου αρέσει όμως η αλλαγή τραγουδιών που λόγο του fade out είναι λίγο αργή.

Εμένα αυτό γίνεται από τη στιγμή που βάζω την μπαταρία. Η αλήθεια είναι ότι είναι της κοπέλας μου και μου το έδωσε μπας και μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν ανάβει..

Το θέμα είναι ότι μόλις έβαλα καινούργια μπαταρία άρχισε να αλλάζει ένα σωρό χρώματα και αφού σταθεροποιήθηκε, με το πάτημα κάθε πλήκτρου άλλαζε χρώματα χωρίς να βγάζει κάποιο μενού ή ό,τι άλλο βγάζει τέλος πάντων...

Καμιά βοήθεια παιδιά;

Δημοσ.

Παιδιά, υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με το παραπάνω πρόβλημα που έχω; Μήπως είναι για πέταμα τελικά και να μην ασχοληθώ άλλο;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Έχω και εγω ένα CRYPTO UM 360 και ενώ σαν Flash Disk λειτουργεί τέλεια κ μπορώ να λάνω οτιδήποτε στα αρχειά με τον PC μου,όταν το έχω ελεύθερο κ πάω να ακούσω μουσική, πατ'αω το PLAY αλλα δε γίνεται τίποτα!!! Στα καλά καθούμενα....Αν έχει κανένας καμια ιδέα......

Δημοσ.

Και μένα κάποτε έπεσε ένα στα χέρια μου σαν δώρο, αλλά ευτυχώς για μένα είχε μια καμμένη γραμμή στην οθόνη και το πήγα αμέσως πίσω και πήρα κάτι άλλο που χρειαζόμουν τότε. Απαράδεκτο πέρα για πέρα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, το MP3 Player Crypto UM 360 4GB λειτουργεί μια χαρά. Όμως σε αρκετά κομμάτια ο τίτλος στην οθόνη φαίνεται σαν παράξενα σύμβολα που μοιάζουν με 'ω' και κάτι άλλα γράμματα( οι τίτλοι των τραγουδιών είναι στα αγγλικά και τα αρχεία είναι καλά ονομασμένα). Έχει κανείς τίποτα εν γνώση του;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...