Προς το περιεχόμενο

paidia sosteme giati ???

dimikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΓ<P>Επειδη το ξεχασα να αναφερω,για οποιον ενδιαφερεται, πως αν το τσιπακι του bios μπορει να βγει απο το mobo μπορει να γινει και ευκολα τοποθετωντας σε ενα ιδιο που δουλευει.<BR>Αν καποιος ενδιαφερεται να ψαξω να βρω που βρηκα αυτες τις πληροφοριες (για το τι πρεπει να κανει) και να τις δωσω.<BR>

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Teleytaio post diko moy giati se barethika.<BR>An thes na to kaneis kanto allivs ....<P>H qdi leei an diabases ayta poy soy edvsa san epikefalida. Problhmata afoy kaname flash bios. AFOY.<P>Meta leei oti an den blepeis sthn othonh kai akoys mpip apo to koyti kai anabei to floppy TOTE den exoyn xathei ola.<P>FTIAXNEIS MIA BOOT DISKETA ME TO AWDFLASH.EXE KAI TOY BIOS TO bin FILE.META FTIAXNEIS AUTOEXEC.BAT STH DISKETTA ME THN EPOMENH GRAMMH: <BR>AWDFLASH xxxxx.BIN/SN /PY<BR>OPOY XXX TO ONOMA TOY BIN<P>-------------<BR>ME AYTON TON TROPO XVRIS NA BLEPEIS ESY TREXEI TO BIN KAI APANTA STIS ERVTHSEIS MONO TOY KAI META APO 5 LEPTA KANEIS REBOOT KAI EINAI ETOIMO.<P>DEN XREIAZETAI NA KANEI BOOT TO PC.<BR>DEN XREIAZETAI NA FAINETAI TIPOTA.<BR>ME THN ISA EPISHS POY EXEIS BALEI THA DEIS TI KANEI.<P><BR>AKOY KAI ENAN PIO PALIO STO ATHLIMA.FTIAKSE THN DISKETTA 5 LEPTA EINAI.<P>TELOS<BR>

Δημοσ.

Φιλε μου <P>Αφου θελεις απανταω και εγω για τελευταια φορα.<P>Για να κανει αυτα που λες πρεπει να κανει BOOT TO PC απο τη δισκετα.<P>Το εχω πει ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΣΚΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<P>ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<P>ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.<P>ΤΕΛΟΣ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...