xaos2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 parakalo opios 3eri na boifisi exo ena psp me firmware 3.03 kai piga na kano downgrade se 1.5 katebasa to programa to opio zhtouse to gta liberty city stories gia na kani downgrade kano oti elege sto site apo opou to katebasa trexi to pexnidi kai eki pou kani load kanonika eprepe na bgali apo mari ofoni pou eixai mple kani mono toy epanekinisi kai den anigi tipota mono maurh ofoni:!:
apollone Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν ανοίγει το psp τότε σημένει πως το "έκαψες".Αν έχεις την εγγύιση να το πάς να το κοιτάξουν και υπάρχει πυθανότιτα να στο αλλάξουν.Άλλη φορά να ρωτάς πρώτα κάποιον αν δεν ξέρεις ή αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα πετύχει.Εγώ που το έχω κανει στην κοσόλα μου και στην κοσνόλα του αδερφού μου έγινε κανονικά.
dimmihel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 http://pspupdates.qj.net/ ότι θέλεις για το Psp μόνο απο το site αυτό. Απο οπουδήποτε αλλού είναι επικίνδυνο... Αν είναι bricked την πάτησες...
xaos2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 anigo to psp kai den dixni tipota meni maurh h ofoni me fotismo bazo to umd trexi (to akouo) aladen anigi tipota malon diagrafike to firmware
xaos2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 to eftia3a to psp monos mou oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeooooooooooooooo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.