Προς το περιεχόμενο

Κόψιμο πλαινού...

GREGKERKYRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εργαλεία δεν έχω τίποτα. Πως να τα ζητήσω αυτά που χρειάζονται;

Επίσης θέλω να κάνω και μια τρύπα(κύκλο) στο καλό μου το pc στο ύψος του τροφοδοτικού. Τι προτείνεις;

uvlights2ev2.th.jpg

Δημοσ.

από εργαλεία αν είσαι αθηνα πήγαινε στο πράκτικερ και πάρε ένα τρυπάνι και μια σεγα φθηνά να κανεις την δουλειά σου αν και θα αντέξουν και για μελλοντικές μετά πριονακια για την σεγα αν δεν έχει από μονη τις μέσα και ποτήρια για το τρυπάνι αλλα ποτήρια για λαμαρίνες γιατί αν πάρεις αλλα δεν θα το φτιάξεις τώρα γκάι την τρυπα που λες φαντάζομαι ότι εννοείς στο πλέξει οποτε με ένα τρυπάνι και ένα ποτήρι στο μέγεθος από έναν 80αρη ανεμιστήρα θα είσαι μια χαρά αν χώρες για μεγαλύτερο ανεμιστήρα δεν χρειάζεται συζήτηση :D και μόλις τελειώσεις με λίγη προσοχή πάντα για αν amin χτυπήσεις αλλα και να μην κανεις ζημια αντί να τα μοντάρεις το αποτέλεσμα θα δείχνει σαν να έχει έρθει από το εργοστάσιο έτσι :D

Δημοσ.
από εργαλεία αν είσαι αθηνα πήγαινε στο πράκτικερ και πάρε ένα τρυπάνι και μια σεγα φθηνά να κανεις την δουλειά σου αν και θα αντέξουν και για μελλοντικές μετά πριονακια για την σεγα αν δεν έχει από μονη τις μέσα και ποτήρια για το τρυπάνι αλλα ποτήρια για λαμαρίνες γιατί αν πάρεις αλλα δεν θα το φτιάξεις τώρα γκάι την τρυπα που λες φαντάζομαι ότι εννοείς στο πλέξει οποτε με ένα τρυπάνι και ένα ποτήρι στο μέγεθος από έναν 80αρη ανεμιστήρα θα είσαι μια χαρά αν χώρες για μεγαλύτερο ανεμιστήρα δεν χρειάζεται συζήτηση :D και μόλις τελειώσεις με λίγη προσοχή πάντα για αν amin χτυπήσεις αλλα και να μην κανεις ζημια αντί να τα μοντάρεις το αποτέλεσμα θα δείχνει σαν να έχει έρθει από το εργοστάσιο έτσι :D

Την τρύπα στη λαμαρίνα θέλω να την κάνω, για να φανεί το PS και ένας καλός 8ρης που έχω. Πήγα πράκτικερ(αιγαλεω) και δεν είχε ποτήρια για λαμαρίνα μόνο για ξύλο.

Δημοσ.

δοκίμασε στα χρωματοπωλεία τις γειτονιά σου μην το κανεις με ποτήρια για ξύλο γιατί θα το χαλάσεις και το μονο που θα βγει είναι ένα κουτί κατά κατάγραντζουνισμενο

Δημοσ.

Η λαμαρίνα δεν είναι ότι πιο εύκολο για να το κόψεις.Θέλει καλό κράτημα γιατί έχει την τάση να ακολουθεί την κίνηση του πριονιού.

Ισως είναι καλό να υπάρχει και ένα λεπτό κομμάτι ξύλου από κάτω και να κόβεται μαζί με την λαμαρίνα.

Παληκάρι μου καλύτερα να το δώσεις να στο φτιάξουν,γιατί δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Δημοσ.

Παληκάρι μου καλύτερα να το δώσεις να στο φτιάξουν,γιατί δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Θα πειραματιστώ στο παλιό κουτί πρώτα και αν τα καταφέρω θα συνεχίσω και για το καλό.

Θέλω να δοκιμάσω, άλλη αξία έχει να το κάνω μόνος...!:-D

Δημοσ.

Καλά δεν το συζητώ ότι η χαρά της δημιουργίας είναι άλλο πράγμα...αλλά το θέμα είναι να βγει και κάτι όμορφο και να μην βλασφημας την ώρα και τη στιγμή που έκοψες τελείως στραβά το κουτάκι σου....

Εγώ το δικό μου το έφτιαξα με πολύ προσοχή και τα εργαλεία του θείου μου (που έχει μια τεράστια συλλογή από οτιδήποτε εργαλεία) και βγήκε καλό.

Θέλει σταθερό χέρι και δύναμη....

Και όπως λέει ο _BASSstarlet_ πολύ προσοχή στα δάκτυλα.... παραλίγο να φάω ένα όταν έκοβα το Plexy…. (με τη λαμαρίνα δεν χαμπάρισα...στο plexy πήγα να τη πατήσω ο βλάκας...)

Άσχετο

......

Άσχετο το site με τα βαμπίρ δικό σου είναι;

Όχι δεν είναι, απλά παίζω και είπα για χαβαλέ να το βάλω στην υπογραφή μου να «δαγκάσω» κανέναν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...