Προς το περιεχόμενο

Κόψιμο πλαινού...

GREGKERKYRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να κόψω το πλαινό απο ένα παλιό κουτί που έχω. Θέλω να το κάνω κάπως έτσι

thanospcmg3.jpg

Σε τι μαγαζί θα μπορούσα να πάω για να μου το φτιάξουν;:confused: (Πείτε μου αν γνωρίζετε κάποιο δεν ξέρω κ πολλά από Αθήνα)

Αλλιώς τι εργαλεία θα χρειαστούν για να το κάνω μονος μου;:confused:

ΥΓ. Τις γωνίες θέλω να τις κάνω στρογγυλεμένες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να το κάνεις μόνος:

Σέγα για τις ευθείες

Dremel για τα στρογγυλοποιημένα κομμάτια (με καλά τροχάκια, όχι τπτ φτηνά γτ θα σπάσουν)

Πολύ σταθερό χέρι

Καλούς υπολογισμούς στο μέτρο....Να μετράς 10 φορές και να κόβεις 1 όπως έλεγε και ο πατέρας μου.

Μπορείς να το πας σε κάνα σιδεράδικο να στο κόψουν. Όπου δεις λαμαρίνες κλπ εκεί έχουν τα μηχανήματα κ το «χέρι» να το κάνουν

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις μόνος η χαρά της δημιουργίας κτλ.

Πρώτη επιλογή του ApSiMan

ApSiMan έχεις pm για το site με τα βαμπίρ.

Πολύ γαμάουα το κουτάκι Vatos_locos .

Να σε ρωτήσω , εκείνο το μπλε πράμα γύρω απο τα κοξίματα τι είναι ?

Εγω σκεφτόμουνα να βάλω καμιά τσιμούχα απο κανα τζαμάδικο .

Εχεις κάνει φοβερή δουλειά πάντως .

ΜΠΡΑΒΟ

thanks Mr.Spell :mrgreen: λοιπόν αυτό το μώβ πράγμα είναι καλωδιάκι ήχου RCA :oops: και εγώ για τσιμούχα ψαχνόμουν αλλα δεν έβρισκα πουθενά :idea: οποτε πήγα πήρα ένα RCA από ένα μαγαζάκι με ηλεκτρονικά και με ένα ψαλιδάκι έκανα μια μικρή εοιχείρηση :twisted: και βουαλά τώρα μένει να βρω λεφτά να φτιάξω και το πλαϊνό με πλέξει

και με σέγα μόνο κάνεισ την δουλεία σου αν έχεις όρεξη ;)

http://subculture101.com/forum/showthread.php?p=497#post497

Αυτό που έχει βάλει γύρω απο το plexyglass τι είναι;

Και που μπορώ να το βρω;

thanks Mr.Spell :mrgreen: λοιπόν αυτό το μώβ πράγμα είναι καλωδιάκι ήχου RCA :oops: και εγώ για τσιμούχα ψαχνόμουν αλλα δεν έβρισκα πουθενά :idea: οποτε πήγα πήρα ένα RCA από ένα μαγαζάκι με ηλεκτρονικά και με ένα ψαλιδάκι έκανα μια μικρή εοιχείρηση :twisted: και βουαλά τώρα μένει να βρω λεφτά να φτιάξω και το πλαϊνό με πλέξει

Την ίδια στιγμή απαντήσαμε!

ναι το κατάλαβα για αυτό δεν απάντησα τέτοιο καλώδιο θα βρείς σε όλα τα μαγαζιά που πουλάνε μεγάφωνα η συστήματα ήχου και υπάρχει και σε διαφορα χρώματα και είναι και φθηνό :mrgreen:

ναι το κατάλαβα για αυτό δεν απάντησα τέτοιο καλώδιο θα βρείς σε όλα τα μαγαζιά που πουλάνε μεγάφωνα η συστήματα ήχου και υπάρχει και σε διαφορα χρώματα και είναι και φθηνό :mrgreen:

Φαντάζομαι ένα κίτρινο σε συνδιασμό με τα uvlights θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα!

πρόσεχε όμως δεν είχε UV το καλώδιο αυτό γιατί και εγώ έχω 2 UV στο pc μου αλλα είναι άνιωθο

Το κίτρινο πιστεύω θα κάνει δουλειά. Αλλιώς θα βάλω κανένα μπλέ σκούρο.

Και κάτι άλλο.

Μονο με σέγα? απίστευτο ακούγεται... Πες μας το μυστικό σου!

μυστικό δεν υπάρχει κανένα το μονο που θέλει ιάνει να έχεις ένα πριονάκι για σιδερα τι σέγα την ρυθμίσεις στην μιση ταχύτητα περίπου και οπλίζεσαι με υπομονή 2 λεπτών και καθάρισες τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρολο που τα καλοκαιρια δουλεύω μαρμαράς και κόβω συνεχεια με τροχούς και αλλα βαριά εργαλεία αλλα δεν ιάνει καθόλου δύσκολο ακόμα ισχύει αυτό που έλεγε ο πατέρας του ApSiMan :mrgreen: συν ότι τις στρογγυλές τρύπες θα τις κανεις με ένα τρυπάνι και ποτήρια για λαμαρίνες αν τα ζητήσεις από ένα χρωματοπωλείο θα καταλάβουν πάνε σετάκια με μεγέθη αυτό που έχω εγώ πχ ίνα μέχρ 92αρι όπως και το μπλε ανεμιστηράκι που κάθεται στο πάλι από το κουτί μου

πρόσεχε όμως δεν είχε UV το καλώδιο αυτό γιατί και εγώ έχω 2 UV στο pc μου αλλα είναι άνιωθο

Στο δικό μου τα UV κάνουν μια χαρά την δουλειά τους...

gregpc1xv2.th.jpguvlights1ez1.th.jpguvlights2ev2.th.jpg

βασικά το διατύπωσα λάθος και τα δικά μου uv καλά ιάνει στα sata καλώδια στα Ide καλώδια και στώσει 2 13αρηδες ανεμιστήρες απλά το καλώδιο που έχω βάλει για περίβλημα στα κοψίματα δεν είχε Uv οποτε και 100 Lux με Uv φως να του ρήξεις πάλι το ίδιο θα είναι :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...