ssd93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά υπάρχει κάποιο προγ που να μπορεί να μπορεί να μειώσει πολύ το μέγεθος ενός αρχείου συμπιέζοντας το?
marios007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Winrar... Για το πόσο θα στο συμπιέσει εξαρτάται απο το αρχείο.
gagarin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δοκιμασε κ το 7zip ειναι freeware ελληνικο μενου αλλα αυτο που ειπε ο φιλος marios007 ειναι αληθεια....ΑΝ κ ειχα καπου διαβασει για το KGB Archiver κανει ΤΡΕΛΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΧΥΗ... Δοκιμασε το http://kgbarchiver.net/ Για μενα δεν αξιζει να κανεις κατι τετοιο ακομα κ με correction error 99% Εδω σε ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ συμπιεση το rar k αλλα πολλα προγραμματα του ειδους κ στο extract σε στελνουν στον Αδη με ενα μηνυμα corrupted k σπας οθονες,keyboards,mouses,tower(αν θες πιο πριν βγαλε την μνημη κ τον σκληρο να μου τα στειλεις )
fits13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 File gagarin mallon kati kaneis lathos kai sto katw katw to winrar exei kai na swzei ena pososto lathoys se tetoies periptwseis. Oso gia to kgb archiver ontws kanei TROMERES simpieseis 1gb mporei na to kanei 10-100mb to poly alla pernei ontws oli tin ypologistiki isxyeis opws kai oli ti mnimi kai kanei apistefta poli wra kai i simpiesi kai i aposimpiesi.
gagarin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 File gagarin mallon kati kaneis lathos kai sto katw katw to winrar exei kai na swzei ena pososto lathoys se tetoies periptwseis. Oso gia to kgb archiver ontws kanei TROMERES simpieseis 1gb mporei na to kanei 10-100mb to poly alla pernei ontws oli tin ypologistiki isxyeis opws kai oli ti mnimi kai kanei apistefta poli wra kai i simpiesi kai i aposimpiesi. Ουτε εγω ουτε εσυ κανουμε λαθος Διαβασε ΞΑΝΑ το μηνυμα μου κ θα δεις οτι ακριβως αυτα που λες τα λεω κ εγω Για μενα δεν αξιζει να κανεις κατι τετοιο ακομα κ με correction error 99% Εδω σε ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ συμπιεση το rar k αλλα πολλα προγραμματα του ειδους κ στο extract σε στελνουν στον Αδη με ενα μηνυμα corrupted k σπας οθονες,keyboards,mouses,tower(αν θες πιο πριν βγαλε την μνημη κ τον σκληρο να μου τα στειλεις ) Τα εντονα γραμματα δεν λενε για το correction error...το δικο σου File gagarin mallon kati kaneis lathos kai sto katw katw to winrar exei kai na swzei ena pososto lathoys se tetoies periptwseis.... Ποιο το λαθος μας;
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 [...]Oso gia to kgb archiver ontws kanei TROMERES simpieseis 1gb mporei na to kanei 10-100mb to poly alla pernei ontws oli tin ypologistiki isxyeis opws kai oli ti mnimi kai kanei apistefta poli wra kai i simpiesi kai i aposimpiesi. Μη μου πεις ότι μπορεί να συμπιέσει και το office των ~450MB τόσο ώστε να χωράει σε μια δισκέτα . Μάλλον είναι ελαφρώς τραβηγμένα αυτά που έχουν ακουστεί σχετικά με τις ικανότητες του KGB archiver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.