Προς το περιεχόμενο

Συμπίεση εικόνας: Ερωτήσεις

_filippos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μερικά αρχεία ts απο τον δορυφορικό μου δέκτη, και μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Drdivx 1.0.6 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω την τελευταία έκδοση του, την 2.0.0 OS μαζί με την τελευταία έκδοση του divx και παρατήρησα πως

στο DrDivx ότι βίντεο ts βάλω μου τρώει ενα μικρό μέρος απο την αρχή με αποτέλεσμα όλο το βίντεο να χάνει συγχρονισμό ήχου, lipsync.

Αν πάω να κάνω την συμπίεση στον conventor τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο conventor όμως δεν έχει τις επιλογές του drdivx.

Πχ υπάρχουν ορισμένα ts που έχουν παραπάνω απο 1 audio stream, κι ενώ μέχρι τώρα μπορούσα να έχω μόνον έναν ήχο ανα βίντεο με την έκδοση 2 του drdivχ μπορώ να έχω παραπάνω. Στον conventor όμως μου έχει By default τον πρώτο ήχο χωρις να μπορώ να το αλλάξω.

Συμβαίνει και σε κανεναν άλλον το πρόβλημα αυτό με το lipsync στα βίντεο ts sto drdivx 2.0.0. oss?

Σε περίπτωση που θελήσω να τα συμπιέσω σε xvid, υπάρχει κάτι αντίστοιχο του drdivx? ή μήπως θα πρέπει να μπλέξω με κονσόλες και εντολές;

Δημοσ.

Μπορείς να περάσεις το ts από το DGIndex, που περιέχεται στο πακέτο του Gordian Knot, οπότε μπορείς:

1. Να κάνεις demux τα audio streams δίνοντάς σου την ευχέρεια να επιλέξεις το stream που θέλεις τελικά, να το συμπιέσεις περαιτέρω ή να το αφήσεις όπως είναι για απλή προσθήκη στο XviD.

2. Να δημιουργήσεις ένα .d2v project file, το οποίο φορτώνεις στο Gordian Knot και κάνεις συμπίεση κατά τα γνωστά.

Ένας αναλυτικός οδηγός από doom9: DVB to DivX guide

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...