Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Eκείνο που απουσιάζει η πολιτική (κάθε είδους) από τις αίθουσες διδασκαλίας.
Socratis_g Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εντός Ελλάδας δεν το βρίσκεις. Εκτός Ελλάδας δεν ξέρω εαν το βρίσκει η οικογενειακή σας τσέπη.
omnislash Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 To ελευθεριακό.σπουδάζεις ότι θέλεις όταν θέλεις και όποτε θέλεις.Μαθαίνεις ότι θέλεις , η γνώση σου δεν εξετάζεται.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 To ελευθεριακό.σπουδάζεις ότι θέλεις όταν θέλεις και όποτε θέλεις.Μαθαίνεις ότι θέλεις , η γνώση σου δεν εξετάζεται. Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης ή ειρωνίας, μία απορία: Εάν εγώ πχ σπουδάσω γιατρός και μάθω ό,τι θέλω και η γνώση μου δεν εξετάζεται... ... δεν είμαι επικίνδυνος για τους μελλοντικούς μου ασθενείς; :? Πώς θα προστατευθείς εσύ από εμένα που μπορεί να ξέρω τα μισά απ' όσα πρέπει (αφού μαθαίνω ό,τι θέλω και, το κυριότερο, η γνώση μου δεν εξετάζεται) και αντί να σε θεραπεύσω, σε αφήσω ανάπηρο; :?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Πώς θα προστατευθείς εσύ από εμένα που μπορεί να ξέρω τα μισά απ' όσα πρέπει (αφού μαθαίνω ό,τι θέλω και, το κυριότερο, η γνώση μου δεν εξετάζεται) και αντί να σε θεραπεύσω, σε αφήσω ανάπηρο; :? Καλύτερα, θα έχουν δουλειά οι ελευθεριακοί δικηγόροι από τις μηνύσεις. Μα, κάτι απορίες που έχετε, αγαπητέ μου.
paschalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μα, κάτι απορίες που έχετε, αγαπητέ μου. Eχω ασθενη μνημη αλλα αυτο χτυπαει καμπανες της Νοτρ Νταμ στο κεφαλι μου .. Βtw ελευθεριακο συστημα = σαλατα με ολιγη απο τζατζικι
omnislash Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Καλύτερα, θα έχουν δουλειά οι ελευθεριακοί δικηγόροι από τις μηνύσεις. Δε θα υπάρχουν δικηγόροι απλά μελετητές του νόμου αφού δε θα υπάρχει ιδιοκτησία άρα και κατοχή αντικειμένων ή τιτλων ιδιοκτησίας
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 @ omnislash: Δεν μου απάντησες, στο παράδειγμα με τον ιατρό, και με στεναχωρείς...
paschalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Η μας δουλευεις ψιλο γαζι ή καπου στην Αθηνα βρισκεται μυστικο μερος - γιαφκα οπου γινεται επιτυχημενο πλυσιμο εγκεφαλου .
KWSN_Men Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Καλύτερα, θα έχουν δουλειά οι ελευθεριακοί δικηγόροι από τις μηνύσεις. Μα, κάτι απορίες που έχετε, αγαπητέ μου. Και με τη σειρά τους, μηνλυσεις από άλλους γιατί αυτοί δεν ήξεραν καλά τον νόμο. Εγώ πιστεύω το μόνο που πρέπει να δισάσκεται και να εξετάζεται υποχρεωτικά είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Και λιγότερες ανικανοποίητες γυναίκες λόγω των γνώσεων που θα αποκτήσουν οι φοιτητές και λύση του δημογραφικού στο έτος που οι φοιτητές θα κάνουν την πρακτική τους. Τι λες omnislash; Καλή ιδέα;
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 @ omnislash: Δεν μου απάντησες, στο παράδειγμα με τον ιατρό, και με στεναχωρείς... Κοίτα κάτι καλομαθημένους (ή μήπως κακομαθημένους; ) που παραπονιούνται με τη μια! Στην ουρά παρακαλώ.
Delirium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 To Ολλανδικό: Από νηπιαγωγείο (!) ως Πανεπιστήμιο [καλά, εκεί χάνεται εντελώς η μπάλα, αν τολμήσει να συγκρίνει κανείς....]
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δε θα υπάρχουν δικηγόροι απλά μελετητές του νόμου αφού δε θα υπάρχει ιδιοκτησία άρα και κατοχή αντικειμένων ή τιτλων ιδιοκτησίας Και συγγνώμη, δηλαδή, οι "μελετητές του νόμου" ποιο νόμο θα μελετάνε; Και τι ακριβώς θα περιγράφει αυτός ο νόμος, αφού ούτε ιδιοκτησίες θα υπάρχουν, ούτε κατοχή αντικειμένων; Επομένως, ούτε ληστεία, ούτε κλοπή, ούτε..ούτε...ούτε... Και τώρα, πριν με κατακεραυνώσει κανένας δικηγόρος (hint, hint) που τολμώ να πατώ στα μη ελευθεριακά χωράφια του, όπου ζει και βασιλεύει η θεομίσητη, καπιταλιστική χρονοχρέωση, στρέφομαι αυθωρεί και παραχρήμα στον καθρέφτη και αναφωνώ: Μα, ΚΑΤΙ απορίες που έχετε, αγαπητέ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.