Προς το περιεχόμενο

Ιδανικο Εκπαιδευτικο Συστημα

pixies451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eκείνο που απουσιάζει η πολιτική (κάθε είδους) από τις αίθουσες διδασκαλίας.

• Super Moderators
Δημοσ.
To ελευθεριακό.σπουδάζεις ότι θέλεις όταν θέλεις και όποτε θέλεις.Μαθαίνεις ότι θέλεις , η γνώση σου δεν εξετάζεται.

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης ή ειρωνίας, μία απορία:

Εάν εγώ πχ σπουδάσω γιατρός και μάθω ό,τι θέλω και η γνώση μου δεν εξετάζεται...

... δεν είμαι επικίνδυνος για τους μελλοντικούς μου ασθενείς; :?

Πώς θα προστατευθείς εσύ από εμένα που μπορεί να ξέρω τα μισά απ' όσα πρέπει (αφού μαθαίνω ό,τι θέλω και, το κυριότερο, η γνώση μου δεν εξετάζεται) και αντί να σε θεραπεύσω, σε αφήσω ανάπηρο; :?

• Super Moderators
Δημοσ.
Πώς θα προστατευθείς εσύ από εμένα που μπορεί να ξέρω τα μισά απ' όσα πρέπει (αφού μαθαίνω ό,τι θέλω και, το κυριότερο, η γνώση μου δεν εξετάζεται) και αντί να σε θεραπεύσω, σε αφήσω ανάπηρο; :?

Καλύτερα, θα έχουν δουλειά οι ελευθεριακοί δικηγόροι από τις μηνύσεις.

Μα, κάτι απορίες που έχετε, αγαπητέ μου.

Δημοσ.

Eχω ασθενη μνημη αλλα αυτο χτυπαει καμπανες της Νοτρ Νταμ στο κεφαλι μου ..

Βtw ελευθεριακο συστημα = σαλατα με ολιγη απο τζατζικι

Δημοσ.

Δε θα υπάρχουν δικηγόροι απλά μελετητές του νόμου αφού δε θα υπάρχει ιδιοκτησία άρα και κατοχή αντικειμένων ή τιτλων ιδιοκτησίας

Δημοσ.

Και με τη σειρά τους, μηνλυσεις από άλλους γιατί αυτοί δεν ήξεραν καλά τον νόμο.

Εγώ πιστεύω το μόνο που πρέπει να δισάσκεται και να εξετάζεται υποχρεωτικά είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Και λιγότερες ανικανοποίητες γυναίκες λόγω των γνώσεων που θα αποκτήσουν οι φοιτητές και λύση του δημογραφικού στο έτος που οι φοιτητές θα κάνουν την πρακτική τους.

Τι λες omnislash; Καλή ιδέα;

Δημοσ.
@ omnislash: Δεν μου απάντησες, στο παράδειγμα με τον ιατρό, και με στεναχωρείς... :(

Κοίτα κάτι καλομαθημένους (ή μήπως κακομαθημένους; ) που παραπονιούνται με τη μια! :mrgreen: Στην ουρά παρακαλώ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε θα υπάρχουν δικηγόροι απλά μελετητές του νόμου αφού δε θα υπάρχει ιδιοκτησία άρα και κατοχή αντικειμένων ή τιτλων ιδιοκτησίας

Και συγγνώμη, δηλαδή, οι "μελετητές του νόμου" ποιο νόμο θα μελετάνε;

Και τι ακριβώς θα περιγράφει αυτός ο νόμος, αφού ούτε ιδιοκτησίες θα υπάρχουν, ούτε κατοχή αντικειμένων; Επομένως, ούτε ληστεία, ούτε κλοπή, ούτε..ούτε...ούτε...

Και τώρα, πριν με κατακεραυνώσει κανένας δικηγόρος (hint, hint) που τολμώ να πατώ στα μη ελευθεριακά χωράφια του, όπου ζει και βασιλεύει η θεομίσητη, καπιταλιστική χρονοχρέωση, στρέφομαι αυθωρεί και παραχρήμα στον καθρέφτη και αναφωνώ:

Μα, ΚΑΤΙ απορίες που έχετε, αγαπητέ μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...