Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να κάνω overclocking στoν E4300.PLEASE HELP!

Philcore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το σύστημα που έχω είναι το εξής:

CPU:Intel Core 2 Duo E4300 1.80Ghz 800Mhz FSB

MoBo:Gigabyte GA-965P-DS3

Memory:Kingston 2x1GB 667Mhz Dual Channel

VGA:TwinTech GeForce 7600GT 256RAM

PSU: Thermaltake 550W

Προσπαθώ να ανεβάσω τις τιμές μέσα απο το BIOS αλλά τίποτα.Πάει να ξεκινήσει ο υπολογιστής,μετά απο 1-2 restart ξεκινάει αλλά οι ρυθμίσεις γυρνάνε στο default.

Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιες τιμές πρέπει να δώσω ώστε να ανέβουν λίγο οι επιδόσεις του?Έχω ακούσει πως οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές μπορούν να ανέβουν πάνω από 3Ghz.Για αρχή θα ήθελα να τον ανεβάσω λίγο(οχι τόσο πολύ).

Να σημειώσω πως στην αρχή που ξεκινάει ο υπολογιστής λέει 450Μhz (50x9) έτσι πρέπει να είναι?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανόν κατά την αύξηση του FSB που κάνεις μέσα από το BIOS να ανεβαίνει η συχνότητα λειτουργίας των μνημών παραπάνω από όσα αυτές αντέχουν. Οπότε η θα πρέπει να τους δώσεις λίγο ρεύμα παραπάνω είτε (ακόμα καλύτερα) να ρυθμίσεις κατάλληλα το FSB:RAM ratio ώστε να μην ξεφύγουν πολύ πάνω από τα 667MHz.

To 450MHz που αναφέρεις δε μπορώ να καταλάβω τι είναι :?

Πρώτον,ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Όταν αυξάνω το FSB βάζω των πολ/σιαστή για τις μνήμες στο 2.00,οπότε κατεβαίνουν τα Μhz,και ρυθμίζω το FSB ώστε οι μνήμες να δείχνουν 667,αλλά τίποτε.Τα 450Μhz τα λέει όταν ξεκινάει ο υπολογιστής η πρίν ή μετά που μετράει τις μνήμες.Λέει:Intel Core 2 Duo 450Mhz (50x9).Καμιά ιδέα τι παιζει γενικώς.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδια.Thanks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...