Exiled2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω να φτιάξω ένα site το οποίο θα πέρνει δεδομένα από ένα εμπορικό πρόγραμμα το eurofasma και θα τα περνάει στην βάση σε mysql. Επειδή είναι πολύ γνωστό το πρόγραμμα υποθέτω ότι κάποιος θα γνωρίζει. Επί 40 λεπτά ήμουν στην αναμονή με την singular και με πηγαίναν από την μία γραμμή στην άλλη επειδή ήθελα να ρωτήσω για το odbc driver που έχει το eurofasma. Τελικά δεν έβγαλα άκρη. Υπάρχει άλλος τρόπος? Με το mysql odbc connector γίνεται? Μπορείτε να κάνετε μια μικρή περιγραφή πως γίνεται η διαδικασία γιατί είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω να ασχοληθώ με αυτό. Ευχαριστώ.
Hatman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 o odbc thns mysql einai gia na milas me thn mysql kai mono me aythn. Twra vasika ayto pou prepei na kaneis einai na ftia3eis ena endiameso gia na pairnei apo ton enan odbc kai na ta dinei ston allon. To eurofasma ti vash exei apo pisw? MSSQL?
Exiled2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Το eurofasma αποθηκεύει σε αρχεία. Δηλαδή εγώ πρέπει να κάνω export με τον odbc του eurofasma σε κάποια από τις μορφές που υποστηρίζει ο odbc του mysql?
Hatman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 oi obdc milane thn idia glwssa sthn pleyra pou eisai esy... theleis ena prog pou na pairnei thn vash tou eurofasma mesw odbc kai na to kaneis input sthn mysql
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.