doucaniggia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σε όλους, έβαλα windows XP pro El και έκανα τη @$^κία να σβήσω τα fonts για να τα βάλω όλα μαζί με τα δικά μου(σύνολο 1500) για να μην έχω ερωτήσεις από το σύστημα και πατάω OK συνέχεια. (άποψηγ όχι χαζά..) Αποτέλεσμα τούτου ήταν φύσικα τα windows να αυτοπροσαρμοστουν σε ότι βρήκαν και έτσι έχω οθόνες σαν και αυτήν... Καμιά ιδέα πως να το κάνω το ριμάδι φυσιολογικό?
kleidokratwr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 vale to cd twn xp kai παρε τα fonts που έχει μεσα. ή Πήγαινε σε ένα φίλο/φ'ιλη με ένα φλασάκι και πάρε τα fonts και ρίχτα στον φάκελο windows/fonts
doucaniggia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Το cd των Windows χύμα Fonts δεν έχει. αλλά ούτως ή άλλως τα fonts που έβαλα ήταν back up από πριν το φορματ. οπότε ήταν όλα μέσα.Τα ίδια windows έβαλα.
antonl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, φαντάζομαι πως με ένα repair από το CD των XP θα λυθεί το πρόβλημα σου. Το CD θα πρέπει να έχει το ίδιο Service Pack που έχεις εγκαταστήσει στα XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.