Προς το περιεχόμενο

Νεα Ιστοσελιδα

goshalim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai pos 3eroume re file ean esy den pouliseis ta mail mas se spammers ?

ara 9a prepei na ftia3oume kai ena logariasmo mail gia na kanoume eggrafi me auto kai na sou poume tin gnomi mas ... se ena 9ema pou den mas endiaferei alla exoume tin dia9esi na voi9isoume ...

esena pos sou fainetai auto ? aplo ?

Δημοσ.

Καλησπερα ,

Εαν ξεκινας με το να λες οτι υπαρχει περιπτωσει να πουλησω τα e'mails σας σε Spammers τωρα τι θελεις να σου πω.

Θα μπορουσα να σου στηλω 100000000 e'mails αν ειχα τετοιο σκοπο.

Λυπουμε Πραγματικα για τον τροπο σκεψεως σας.

Μας αδικηται για κατι το οποιο εχουμε κοπωσει μεχρη να το στησουμε αλλα και να το κρατισουμε.

Εγω απλα εχω κανει την ανακοινωση , αν δεν σε ενδιαφερε το θεμα τοτε σημφωνω να μην γραφτεις ,αλλα αν σε ενδιαφερει να κανεις.

Θα το ξαναπω αλλα κανεις δεν του δινει σημασια.

Και εσεις εγω στο φορουμ σαςς ενδιεφερε και γιαυτο τον λογο κανατε εγγραφη.Οπως και εγω αλλωστε και δεν παραπονεθηκα

Τι αλλο να πω ,

Δημοσ.

Θα σημφωνησω μαζι σου ομως οχι σε ολα.

Δηστυχως υπαρχει αυτη η καχηποψεια !!!

ευχαριστω για της ευχες !!!!

• Members
Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ λάθος τακτική το να απαιτείς εγγραφή γία όλο το περιεχόμενο του site, γιατί αποθαρρύνεις τον χρήστη που θα ήθελε απλώς από περιέργεια να ενημερωθεί σχετικά. Περιορίζεις, δηλαδή, χωρίς λόγο το - ήδη όχι πολύ ευρύ - κοινό σου.

Θα μπορούσαν οι περισσότερες ενότητες να είναι ανοιχτές στο κοινό και με την εγγραφή να αποκτούσες κάποια επιπλέον δικαιώματα (πρόσβαση σε πιο εξειδικευμένη πληροφορία, δυνατότητα σχολιασμού και συμμετοχής στο φόρουμ κλπ).

Άλλωστε και το ιnsomnia αυτό κάνει - το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του είναι προσβάσιμο σε όλους και με την εγγραφή αποκτάς επιπλέον το δικαίωμα συμμετοχής.

Φιλικά :)

Δημοσ.

Ειναι δηκαιωμα στον καθε ενα απο εμας να πιστευει πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος.

Το Σαιτ δινει ελευθερη προσβαση στους χρηστες σε καποια απο τα θεματα και ενωτητες του.

Ενα παραδηγμα δινει στο καθενα ελευθερη προσσβαση στο Φορουμ , μπορει ναδιαβασει καποιος τα θεματα και ενοτητες που υπαρχουν αλλα γιανα γραψεις πρεπει να υπαρχει εγγραφη.

Υπαρχουν θεμετα τα οποια εχουν παραχωρηθει κατοπιν αδειας απο αλλους συγγραφεις και τα οποια δινουν το δηκαιωμα μονο στα μελη να μπορουν να τα διαβασουν αφου ενδιαφερονται για το αντεικημενο.

Καταλαβαινω την αντιθεση , αλλα προς το παρον αυτη ειναι η πολιτηκη μας.

Μπορει στο μελλον να αλλαξει.

Ευχαριστω ΠΑντως ολους για οποια σχολια εχετε στειλει χωρις να εχω παρεξηγηθει με κανενα. Αλλωστε γαιυτο εγγραψα εδω για να ακουσω γνωμες.

Επισης ευχαριστω πολυ οσους εχουν γραψει και σε μενα προσωπικα στο e'mail της σελιδας.

Ναστε καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...