Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει!

Corey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έγινε κάτι περίεργο χτές.....

Καποιά στιγμή εκει που δουλέυε κανονικά το πς, μου βγάζει μαύρη οθόνη (οχι μπλε, κ οχι προφυλαξη ή κατι τέτοιο, με το λαμπάκι της οθόνης πράσινο), κάνω reset, και μου διαβάζει αρχικά την κάρτα γραφικών και μετά πάλι μαύρη οθόνη.... κλείνω το γενικό απο το τροφοδοτικό, περιμένω λίγο, το ξαναανοίγω και πέφτει η ασφάλεια του δωματίου. Πάω να ανοίξω το πς κ πέρνει μόνο στιγμιαία ρεύμα, ίσα-ίσα ανάβουν τα λαμπάκια (δουλεύουν τα ανεμιστίρια) και σβίνει. Σκέφτομαι ότι κάηκε το τροφοδοτικό (δεν έχει ούτε χρόνο που το ξαναάλλαξα), μήπως άρπαξε κ τπτ μητρική?? Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Καλη εβδομάδα

Δημοσ.

Δοκιμασα τροφοδοτικο, αλλα δεν έφταιγε αυτό. Τελικά κάηκε ένα memory slot στην μητρική, δεν ξέρω το πως και το γιατί, όχι εκείνο που ήταν η μνήμη.... Εβαλα την μνήμη στο 3ο slot και όλα οκ.... ευχαριστώ πάντως...

Δημοσ.
Μήπως κανένα έντομο, μπηκε στο εσωτερικό;

Ama einai etsi tote prepei na anazitisei kai to ptwma.....Giati ama meinei mesa mporei na epakolouthisoun ki alla :)

Pera apo ti plaka sta sovara twra eisai sigouros oti den itan apo paliotera mavrismeno to slot? Opws lene kai oi alloi ti akrivws ennoeis otan anaferesai sto 3o slot? Dokimases na valeis mono ena DIMM mnimis (an xrisimopoieis 2) mono tou sto sygkekrimeno slot??

Δημοσ.

δεν θα το πρώτην ανά χρησιμοποιήσει μνήμη σε αυτό το slot από την στιγμή που λέει ότι είναι μαύρο και ότι όταν άνοιγε το pc έκλεινε στα καπάκια αυτό έδειχνε ότι ήταν κάποιο βραχυκύκλωμα οποτε ας πάρεις ένα πινελάκι να καθαρίσει καλά την μητρική του και όλα te περιφερειακά από τυχόν διαφορα αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν και αλλα βραχυκυκλώματα και ας μην πειράζει την μητρική του σε εκείνο το slot πια

αν ήταν από έντομο δεν θα ξανά δημιουργήσει πρόβλημα το συγκεκριμένο αλλα βρές το και καντού την ταφή του :D

Δημοσ.
αν ήταν από έντομο δεν θα ξανά δημιουργήσει πρόβλημα το συγκεκριμένο αλλα βρές το και καντού την ταφή του :D

Να μας στείλεις και κόλλυβα!:mrgreen:

Δημοσ.

χρησιμοποιούσα 1 dimm μνήμης. Το θέμα είναι ότι πρίν απο 5-6 μήνες με πήραν τηλεφωνο πανικόφλητη απο το σπίτι ότι κάτι καίγεται στο δωμάτιο μου και κλείσαν το πσ... Γύρισα, τον άνοιξα και όλα οκ. Δεν βρήκα τπτ το περίεργο. Τώρα είναι εκείνο το slot.... δεν το κοίταξα αν έχει σχέση με νεκρά πτώματα... αλλα θα το ελέγξω :) Πάντως το πς τα είχε παίξει δεν προλάβαινε να ανοίξει πριν....

Τα λέμε..... γιατι σχόλασα.... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...