Προς το περιεχόμενο

Αγορα ενος(1)laptop

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιό φορητό Η/Υ να πάρω μέχρι 1500 euro? AS 5685WLMi έχει πάρει φίλος μου ΟΚ. Από όσα διαβάζω εδώ μάλλον HP ή Toshiba.

Τα Sony Vaio είναι καλά ή μόνο ακριβότερα?

Δημοσ.

Καλα ειναι αλλα πανακριβα και πληρωνεις μονο design. Το αλλο μειονεκτημα ειναι οτι εχουν αργους δισκους....

Δημοσ.
Απλα λενε οτι στο τσεκαρουν για καμμενα pixel πριν στο στηλουν με 30ε παραπανω.. ναι εδρα Κρητη εχει αυτο με προβληματιζει και μενα αν γινει κατι δε θα εχω after sales καθολου..

Εχει παρει κανεις τιποτα απο openmind??

ναι εγω εχω παρει και ηταν και εξυπερετικοτατοι και κανανε οντως τον ελεγχο (μπροστα ημουν βεβαια).

οσο για το after sales που λες δεν εχει να κανει με το καταστημα απο το οποιο αγοραζεις ενα κομματι hardware, στην περιπτωση μας laptop. εχει να κανει με την αντιπροσωπεια της μαμας εταιρειας στην ελλαδα και το κατα ποσο ειναι αυτη αξιοπιστη και σεβεται τους πελατες

Δημοσ.
Ποιό φορητό Η/Υ να πάρω μέχρι 1500 euro? AS 5685WLMi έχει πάρει φίλος μου ΟΚ. Από όσα διαβάζω εδώ μάλλον HP ή Toshiba.

Τα Sony Vaio είναι καλά ή μόνο ακριβότερα?

O Acer που αναφερεις ειναι ΑΣΤΕΡΙ σε οτι αφορα τα τεχνικα. Απο CPU, GPU, RAM, εξοδους DVI με HDCP, κλπ και ολα αυτα σε εξαιρετικη τιμη... μονο ενα με προβληματιζει... Τι γινεται σε περιπτωση βλαβης? :???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...