Προς το περιεχόμενο

Αγορα ενος(1)laptop

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ενταξει βρε παιδια,δεν καταστραφηκαμε κι'ολας.Το μηχανημα δεν προκειται

να κανει τιποτα σοβαρες εργασιες.Ενα 2ο, στο σπιτι, ως εξασκηση για καποιες εργασιες στο σχολειο,του παιδιου.Νομιζω οτι θα αντεπεξελθει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ να σας πω την αλήθεια τώρα δουλεύω στο 2ο Acer. Το πρώτο μου' καψε motherboard στα 2 χρόνια, αλλά νομίζω τυχαίνει αυτό ανεξαρτήτου μάρκας. Αν είσαι ο γκαντέμης, θα σου τύχει :)

Όσο για ποιότητα κατασκευής, εξοπλισμό, value for money νομίζω ότι είναι το λιγότερο ικανοποιητικά (ειδικά value for money ίσως είναι τα καλύτερα)

Σχετικά με τα acer, ίσως επειδή πουλάει πολύ στην Ελλάδα να ακούγονται περισσότερες περιπτώσεις με πρόβλημα. Τουλάχιστον τα 2/3 όσων ξέρω έχουν Acer.

Σημασία έχει το ποσοστό ελαττωματικών, και όχι το απόλυτο νούμερο.

Το μόνο μειον είναι ότι για γερό σερβις, αν πάθει κάτι, πάει Ιταλία.

φίλε και εμένα μου φαίνοντε υπερβολικά τα χρηματα που έδωσες,βέβαια κουμάντο στη τσέπη σου κάνεις εσύ... αλλα απο την αλλη αν ήταν να μην σκεφτεις τα όσα σου είπαμε γιατί να ανοίξεις το θέμα. ο φίλος σου βρήκε πολύ καλύτερη αγορά με 1000ευρώ, προλαβαίνεις να το ξανασκεφτείς?

με όλη τη καλή διάθεση, οταν ανοίγω ένα θέμα το κάνω για να πάρω γνώμες απο πιο έμπειρους ή έστω λιγότερο έμπειρους ωστε να λάβω υπόψη κ ενδεχόμενα που ίσως δεν τα σκέφτηκα.

τι να πώ... δε ξέρω.

φιλικά μιχάλης.

Προτεινω τοσιμπα γιατι εχεις σερβις εντος Αθηνων αν μενεις κεντρο, αλλα και hp γιατι εχει σοβαρεψει η ετιαρεια μετα την ανοδο των πωλησεων της και προσεχει αρκετα...

Προσωπικά κι εγώ έχω χειρότερη γνώμη για την FS απ' ότι για την acer. Οι εμπειρίες μου αυτό δείχνουν κι όπως βλέπω συμφωνούν κι άλλοι μαζί μου. Φίλε εγώ θα κοίταζα μεταξύ toshiba και HP.

Κακως...

dell=ibm>toshiba>fujitsu siemens>hp>>>>>>>>>acer

Για τα Vaio εχετε καλη αποψη??? λεω να παρω το VGN-FE31M 1500ε απο το openmind.gr γιατι εχει και ελεγχο για dead pixels, η τιμη καλη ειναι?? τι λετε αξιζει ή να δω και για κανα toshiba/hp??

Θελω να τρεχει τα vista με το aero κομπλε και να εχει οσο καλυτερη οθονη γινεται για Multimedia..

εγω vaio εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος.αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις τοσιμπα με περισσοτερες δυνοτοτητες και αγοραζεις και μια επεκταση εγγυησης +2χρονια

για το συγκεκριμενο καταστημα δεν ξερω,μου κανει εντυπωση που δινει ελεγχο καμμενων πιξελ κλπ

δη΄λαδη αν εχει καμμενο πιξελ θα σου στειλει καποιο αλλο που δεν θα χει;

επισης λεει πως σου βαζει + μνημη με πολυ λιγοτερα χρηματα απο οσα θελουν οι αντιπροσωπειες, αρα κανει μοντες μονο του,μηπως ομως επηρεαζεται ετσι η εγγυηση;τους ειχα στειλει ενα μαιλ οταν ηθελα να παρω λαπτοπ αλλα με γραψαν κανονικα και με το νομο. επισης αν δεν κανω λαθος το ηλεκτρονικο αυτο καταστημα εχει εδρα κρητη

εγω vaio εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος.αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις τοσιμπα με περισσοτερες δυνοτοτητες και αγοραζεις και μια επεκταση εγγυησης +2χρονια

για το συγκεκριμενο καταστημα δεν ξερω,μου κανει εντυπωση που δινει ελεγχο καμμενων πιξελ κλπ

δη΄λαδη αν εχει καμμενο πιξελ θα σου στειλει καποιο αλλο που δεν θα χει;

επισης λεει πως σου βαζει + μνημη με πολυ λιγοτερα χρηματα απο οσα θελουν οι αντιπροσωπειες, αρα κανει μοντες μονο του,μηπως ομως επηρεαζεται ετσι η εγγυηση;τους ειχα στειλει ενα μαιλ οταν ηθελα να παρω λαπτοπ αλλα με γραψαν κανονικα και με το νομο. επισης αν δεν κανω λαθος το ηλεκτρονικο αυτο καταστημα εχει εδρα κρητη

Απλα λενε οτι στο τσεκαρουν για καμμενα pixel πριν στο στηλουν με 30ε παραπανω.. ναι εδρα Κρητη εχει αυτο με προβληματιζει και μενα αν γινει κατι δε θα εχω after sales καθολου..

Εχει παρει κανεις τιποτα απο openmind??

Εβαλα το θεμα για το Toshiba πριν απο ημερες,γραφτηκαν ωραιες γνωμες που οι περισσοτερες ηταν θετικες-τι να κανουμε υπαρχουν και αρνητικες-και προχωρησα στην αγορα και την εγκατασταση του.Αυτο ειναι ολο και παλι ευχαριστω για τις υποδειξεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...