Προς το περιεχόμενο

Αγορα ενος(1)laptop

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη εχω επισκεφτει και τα 2 εξουσιοδωτημενα σερβις της FS ,και επισης εχω εμπειρια και απο την επισημη αντιπροσωπεια

και ολα αυτα μεσα σε εναμισι χρονο για το ιδιο λαπτοπ

εχω σχηματισει την χειροτερη εντυπωση

αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα,κριμα ειναι να μην παρεις κατι καλυτερο -αντικειμενικα-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ειναι ενας χρηστης αναμεσα εκατονταδες χιλιαδες που δεν εχουν προβλημα... Μην βγαζεις συμπερασματα ετσι....

συμφωνω

απλα οσοι ξερω εγω ειμαστε στις υπολοιπες εκαντοντδες χιλιαδες που εχουν προβλημα

η μαλλον προβληματα

συμφωνω

απλα οσοι ξερω εγω ειμαστε στις υπολοιπες εκαντοντδες χιλιαδες που εχουν προβλημα

η μαλλον προβληματα

Εισαι ενας, βρηκες και ακομα εναν, δεκα, 100.... που εχουν προβλημα... μπορω και γω να σου φερω αλλους τοσους που δεν εχουν προβλημα, η μπορω να σου φερω αλλους 100 που εχουν προβλημα με την IBM, Toshiba κλπ κλπ...

Υπαρχει ενας κανονας στο μαρκετινγκ/μανατζμεντ... Μια κακη εντυπωση θα την μοιραστουμε με αλλους 7, μια καλη εντυπωση το πολυ με αλλους 3... καπως ετσι βγαινουν και οι κακες φημες.

Τελος παντων, στο εξωτερικο οπου οι χρηστες ειναι ποιο ωριμοι/ψυχραιμοι δεν εχουν να προσαψουν κατι το ιδιαιτερο στην FSC, οχι κατι χειροτερο απο αλλες οπως η HP, DELL, Toshi....

εγω φίλε μου έχω εναν hp6144 με core2duo, 1024mb ram εννοειτε ασύρματη δικτύωση κ πολλά αλλα κ τον έχω αγοράσει στα 850.δες το αντίστοιχο section που είχα ανοίξει όταν ψαχνόμουν κ εγώ.

έχει πολύ καλό φινίρισμα, μόνο για sony vaio τηα το άλλαζα κ αυτό λόγω ομορφιάς.

Η hp εχει κανει μια πολυ καλη επιθεση αγορας με μοντελα που κοστιζουν αρκετα οικονομικα και μαλιστα με ποιοτητα κατασκευης....φυσικα απο οτι φαινεται ολα μετρανε στο τελικο ζυγισμα...

Τελος παντων παιδια,η αγορα τωρα εχει γινει,ο χρονος θα δειξει.Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.Καλη σας μερα.

nai re sy, ti phres?

kai stamathste EPITELOUS merikoi na vgazete ta laptops sas na ta metrhsete...an thelete na sfaxteite an einai kala ta acer h ta fujitsu anoikste ena kainourio thread na goustarete monoi sas giati den vohthate kanenan allon, kai kyriws kanena apo ta paidia pou mpainoun na paroun kamia symvoulh

Λοιπον, παιδια, ωραιος ο διαλογος που αναπτυχθηκε.Τελικα χθες αγορασα τον Toshiba Satellite A100-192.Core Duo T2500-1GB μνημη-100GB Σκληρο-οθονη 15-DVD-SUPER-MULTI DRIVE και Windows xp Home.Κοστος 1600 ευρω,εξοφλητεο σε 1.5 χρονο.Εχει εγγυηση 1 Χρονο,αλλα θα το επεκτεινω για 2 χρονια.Το εγκατεστησα ηδη.Τελικα ο χρονος θα δειξει...Ευχαριστω πολυ παντως, για τις σκεψεις σας.

Toshiba Satellite A100-192.Core Duo T2500-1GB μνημη-100GB Σκληρο-οθονη 15-DVD-SUPER-MULTI DRIVE και Windows xp Home.Κοστος 1600

1600 ? san polla moy fainontai....

ασε που Τ2500 δεν θα αγοραζα με τιποτα...ακομα πουλανε τετοια cpu ?...

pare τουλαχιστον 5500 ?...και 15 οθονη ? με 1600 ? δεν νομιζω...ψαξε στον σκρουτζ ! δεν με ακουγεται καλα η τιμη...αυτος που λες για 1000 ευρω και 5500 απαραιτητα ...

φιλε μου και εγω και ολοι πρεπει να την ψαχνουμε.....

για αυτο αλωστε γραφουμε την γνωμη μας εδω .για να ακουσουμε την γνωμη των αλλων και να βοηθησουμε και τους αλλους....

και για να μην λεμε μονο λογια δες τι βρηκα και συγκρινε μονος σου....

FUJITSU-SIEMENS AMILO PI 1505 T7200 2048MB 120GB + ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

1099.00 ?....(δεν εχει λειτουργικο ..αλλα μαλον βρισκεις )...

μην κανει κανεις το λαθος και συκγρινη τον 7200 με τον Τ2500...ειναι αλλο επιπεδο ..μερα με νυχτα...και 2048 μνημη ...

τωρα για την εταιρια και το σερβις της ειναι συζητησιμα....(αυτο και εγω το ψαχνω..)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906267

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...