Προς το περιεχόμενο

Αγορα ενος(1)laptop

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα.Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος laptop.Θελω να κοστιζει γυρω στα 1000 ευρω,πανω κατω,να εχει σκληρο δισκο 100GB και ανω,μνημη 1GB καθως και ασυρματη δικτυωση.Εχω διαβασει εδω στο φορουμ πολλα και εχω ψιλοζαλιστει.Απλα, σε ποιες 2-3 εταιρειες να εστιασω και σε ποιες να μην πλησιασω καθολου, λογω προβληματων που παρουσιαζουν.Ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

basilis5 το εχεις ψεφτιλισει τελειως το θεμα με τα fujitsu.ξεκολλα λιγο το κολλημενο μυαλο σου.επειδη ετυχε σε εσενα να μην ειναι καλο γραφεις σε ΟΛΑ τα post κατα των fujitsu.μας κουρασες

to laptop einai opos sou tyxei, o allos eixe acer 3 xronia kai den tou eixe parousiasei kanena provlima eno to toshiba tou eixe vgalei provlima stous 3 mines me apotelesma na leei oti to ta acer einai skylia...to thema gia mena einai pio tha exei ti kalyteri eggyisi kai aftersale service...xtypa ena toshiba ego leo...(i hp pantos exei poly kales times se sxesi me to ti prosferei)...:)

basilis5 το εχεις ψεφτιλισει τελειως το θεμα με τα fujitsu.ξεκολλα λιγο το κολλημενο μυαλο σου.επειδη ετυχε σε εσενα να μην ειναι καλο γραφεις σε ΟΛΑ τα post κατα των fujitsu.μας κουρασες

τουριστα,τι ζορι τραβας;

την γνωμη μου ειπα

και ο καθενας λεει την γνωμη του με βαση τις εμπειριες του

οπως ειδες με τους ΗΡ δεν εξεφρασα γνωμη,επειδη δεν εχω εμπειρια

αντε λοιπον

κοιτα την δουλεια σου,και τον φουτζιτσου σου και ασε με εμενα να κοιταω τις δικες μου δουλειες

αντε μπραβο

Αν σε ενδιαφερει πραγματικος φορητος... κοιτας αυτον και τον χτυπας:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900218

Τον εχω εγω εδω και μηνες με core duo και ειναι ΟΚ και υπερπληρης.

Αν θες για desktop replacement, δηλαδη 15αρα και πανω, τοτε παμε σε LG και Turbo X. Κατα τα αλλα... οτι θες, οχι ομως Acer.

opws katalabes file mou vounisie den einai kai to pio eukolo pragma gia na apofasiseis gia to ti tha pareis giati oso perissotero to psaxneis toso perissotero berdeueusai.to thema einai oti me ta lefta pou theleis na dwseis ligo polu briskeis aneta 100GB+ sklhro kai 1 GB RAM.Oso gia thn asurmath sundesh oloi oi laptop exoun.Apo ekei kai ustera koita gia poio logo ton xreiazesai p.x gia paixnidia,grafistikh douleia klp An theleis na paizeis kai kana paixnidaki ths prokophs tha xreiasteis kai kapoia karta grafikwn kalh me kapoia mnhmh ths prokophs pou anebazei kai to kostos tou laptop fusika...An theleis grafistikh douleia h 17 othonh tha sou teriaze perissotero h opoia anebazei episeis to kostos.Egw exw enan HP pantws kai eimai euxarestimenos kai me ta paixnidakia mou kai me oti allo thelw na kanw.Your choice....

ναι τουριστα,επειδη εχω προσωπικο συμφερον να μην πουλαει η fujitsu,και ριχνω λασπη στο ονομα της...

ε δεν παμε καλα λεω εγω...

δεν χρειαζεται να παραπληροφορησω εγω το φοφουμ φιλε μου

εχει βρωμησει η αγορα...αλλα τελος παντων

απο δω και περα δεν μπορουμε να λεμε την γνωμη μας,επειδη προσβαλουμε την αισθητικη του τουριστα...

Apo prosopikh empireia :-)

ACER vgike POLY kalo. Mhden provlimata.

Toshiba poly an8ektiko alla megalo provlima i karta diktiou pou trwei syxna kolimata.

Fujitsu Siemens -> Se 1 mina kremasan ta Windows... Giati kai pws den kserw. Den to sinistw.

Sony Vaio -> Arketa kalo alla evgale ena kataskevastiko provlima gmse ta...

Akrivws katw apo to keyb einai h VGA tou kai apo ta patimata sta pliktra ta pekse.

DELL -> Skyli skyli skyli, 8a sou kratisei polla xronia.

HP den exw dei akoma...

ναι τουριστα,επειδη εχω προσωπικο συμφερον να μην πουλαει η fujitsu,και ριχνω λασπη στο ονομα της...

ε δεν παμε καλα λεω εγω...

δεν χρειαζεται να παραπληροφορησω εγω το φοφουμ φιλε μου

εχει βρωμησει η αγορα...αλλα τελος παντων

απο δω και περα δεν μπορουμε να λεμε την γνωμη μας,επειδη προσβαλουμε την αισθητικη του τουριστα...

Βασικα υπερβαλλεις. Η Siemens δεν εχει γενικευμενα προβληματα οπως το παρουσιαζεις και καμια σχεση με τα επιπεδα της ACER. Επισης εχει σχετικα καλη αντιπροσωπεια. Στην Siemens το μονο που θα ελεγα πως χρειαζετε να προσεξει κανεις ειναι ποια σειρα αγοραζει. Το αυτο ισχυει και για την Toshiba.

Προσωπικά κι εγώ έχω χειρότερη γνώμη για την FS απ' ότι για την acer. Οι εμπειρίες μου αυτό δείχνουν κι όπως βλέπω συμφωνούν κι άλλοι μαζί μου. Φίλε εγώ θα κοίταζα μεταξύ toshiba και HP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...