De@th L0rd Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Reported for Sticky! Εύγε μου έλυσες κ κάποιες απορίες για τα τροφοδοτικά να σαι καλά!
epitropos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 1. Θα μπορούσες π.χ. σττην παραγραφο "DVD" να γράψης αν είναι προτιμότερη ATAPI ή SATA συσκευή και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα της μιάς έναντι της άλλης. 2. Συγχαρητήρια κι' απο μένα. 3. Πρόταση στούς moderators : Πρίν κάνουν sticky (συμφωνώ απόλυτα) το θέμα, να αφαιρέσουν τα replies με συγχαρητήρια και απορίες για να το' χουμε καθαρό σαν e-βιβλίο.Εναλλακτικά ας ανοίξουν δίπλα ενα thread συγχαρητηρίων.
Silent Arrow Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Η δουλεια ειναι πολυ καλη, βοηθαει και εμπειρους χρηστες σε τομεις δεν ειχαν πολυασχοληθει. Στους σκληρους δισκους πρεπει πιστευω να προστεθει το ονομα της Seagate. Ενας λογος που δεν μπορει να γινει sticky το παρον topic ειναι οτι γινεται αναφορα σε ονοματα εταιριων. Βεβαια δεν γινεται να μην αναφερουν ονοματα εταιριωναλλα καλο θα ηταν το παρον site να μην εξαρτηθει αμεσα απο τετοιες αναφορες για να μην δημιουργηθουν θεματα αντικειμενικοτητας των λεγομενων αλλα και του site αυτου καθε αυτου. Ισως να ηταν προτιμοτερο να δημιουρηγθει ενα sticky topic απο τους moderators με λεξεις κλειδια με τα οποια θα κανουν search τα νεα απειρα μελη οπου θα βγαινουν topic σαν κι αυτο.
Biron Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια βεβαια στο παιδί που ασχολήθηκε έχω μια απορία βασικά ... εάν όλες η μητρικές socket 775 και με ram max ddr 400mhz είναι συμβατές με intel core 2 βασικά η κάρτα είναι η άσους ptgd1-la την έχει ένας φίλος μου που αγόρασε έτοιμο pc Hp model px702αα t3020.it>>>>η πληροφορίες που vrika gia tin motherboard>>http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?cc=us εσείς τι λέτε αυτή η μητρική δέχεται intel core 2 σας ευχαριστώ
lefi Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δεν διάβασα ακόμα αναλητικά το κείμενο αλλά η ιδέα και η προσπάθεια είναι άψογα και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, και προσθέτο άλλη μία ψήφο στο να γίνει υπόμνημα.
pcos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 MPRAVO, poli kali douleia.Tosa xronia asxoloumai me auta ta "rimadia" kai tora ais8an8ika arxarios Mia erotisi omos gia DDR2: 2x512 dual 667 OR 1x1024 800 ? Thanks
ledandreas Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Πολύ καλός. Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για την κατανάλωση του επεξεργαστή. Αυτός δεν "τρώει" το περισσότερο ρεύμα στο σύστημα; Συνήθως από τα ηλεκτρονικά καταστήματα οι πληροφορίες που δίνονται είναι της παρακάτω μορφής (παίρνω τυχαία έναν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558236): INTEL CORE 2 DUO E6320 1.86 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX Τεχνολογία Κατασκευής: 65 nm. Front Side Bus: 1066MHz. Χρονισμός: 1.86 GHz. Τοποθέτηση: Socket LGA775. L2 Cache: 4MB L2 cache. Επικοινωνία με τη μνήμη: 533MHz, 667MHz, 800MHz. Υποστηριζόμενα Chipset: Intel 975X Express chipset, Intel 965X Express chipset, Intel 955P Express chipset. Πώς καταλαβαίνουμε την κατανάλωση και τι πρέπει να συγκρίνουμε σε πιθανή αντιπαράθεση δυο ή περισσότερων επεξεργαστών, σε ότι έχει να κάνει με την κατανάλωση; Ευχαριστώ. Ξαναλέω ότι είναι πολύ καλό το θρεντ.
Mac4all Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 @pcos εξαρταται απ τους χρονισμους,παντως προσπαθησε να παρεις κιτ των 2Gb (2x1Gb) 800 ωστε να εκμεταλλευθεις το dual channel και με χαμηλους χρονισμους (4-4-4-12 ασ πουμε),αυτην την περιοδο η μνημη κοστιζει πολυ λιγο και θα ταν κριμα να μεινεις με μολις 2χ512 στα 667 @ledandreas πλεον και οι Core 2 duo και οι Athlon χ2(επιλεγουμε τους EE)καταναλώνουν λιγο,μη σκας,απ τα γραφικα να προσεχεις
luke skywalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ερώτηση!Εγώ που έχω και DVD-R και recorder πως πρέπει να θέσω τα jumpers και σε ποια ide?και τα δύο είναι plextor και εδώ και καιρό βαράει επανεκκινήσεις τρελές το μηχάνημα! Πράγματι πολύ ωραίο topic!
Mac4all Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αν τα εχεις στο ιδιο καναλι ide βαλε το recorder master στην ακρη του καλωδιου ide και τον αλλο slave στη μεση του καλωδιου.Αλλιως βαλε μονο του το καθενα σ ενα καναλι στην ακρη μαστερ. Για τις επανεκκινησεις κοιτα: 1)κατεβασε και τρεξε memtest να δεις μηπως φταινε οι μνημες 2)με speedfan δες θερμοκρασιες,αν υψηλες δες την ψυκτρα του επεξεργαστη μηπως δεν πατει καλα,καθαρισε τη,αλλαξε παστα 3)τι τροφοδοτικο εχεις? 4)προσεξε μηπως το προβλημα προερχεται απο λαθος στην επιλογη jumper σε ενδεχομενο σατα σκληρο που εχεις(σατα 150-300)
Deathmace Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Πολύ καλή δουλειά. Σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο και μέσα σε αυτούς βάζω τον και τον εαυτό μου. +1 για sticky
sonic1824 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Καταρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά, πάρα πολύ καλός οδηγός. Να ρωτήσω όμως γιατί να μην προτιμούμε ddr2/ddr3 mobos? Έχω ένα gigabyte p35c ds3r που παίρνει και ddr2 και ddr3. Θα υπάρχει πρόβλημα αν δοκιμάσω να βάλω ddr3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.