Προς το περιεχόμενο

Οδηγος στησιματος Η/Υ για αρχαριους

Mac4all

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπράβο φίλε μου καλή δουλεια/ιδέα δεν διάβασα το κείμενο καθόλου :oops: αλλα απο τα σχόλια τον παιδιών φαίνεται ότι αξίζει να γίνει stiky +1 και απο εμένα συγχαρητήρια και πάλι

Δημοσ.

Kali prospathia alla diafono se merikes periptoseis opou vazeis singekrimenes markes proiondon.

Prepei na eise oudeteros kai na min ipostirizeis se tetia themata singekrimenes markes.

Dioti iparxoune(Gia merikous) kai kaliteres liseis apo aftes pou protineis.

Pandos genika ekanes kali doulia.

Δημοσ.

Σιγουρα βοηθαει αρκετο κοσμο αλλα καλο θα ειναι να προτεινουμε συνθεσεις ολοκληρωμενες για αρχαριους και ιδιως για ενα σωστο ισσοροπημενο συστημα τοσο σε δισκο, μνημη αλλλα και καρτα γραφικων...

Δημοσ.

Πολύ καλή προσπάθεια!!

Θέλω να αγοράσω τώρα κανά πισί και λέω να σε εμπιστευτώ,εκτός και αν έχει κανείς άλλος να αντιπροτείνει κάτι άλλο...Δε θέλω να ανέβψ πάνω από τα 700 όμως...Να ξεκαθαρίσω ότι το θέλω και για να παίζει παιχνίδια!!!!

Είναι λέτε καλύτερα να τσιμπήσω τον AMD που προτείνει και ο φίλος Mac4all ή να χτυπήσω κανέναν intel core duo???

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Κοίταζα σήμερα την σύνθεση των 700 ευρώ που προτείνεις και τα περισσότερα μαγαζιά δεν έχουν όλα τα υλικά και αυτά που έχουν τα πουλάνε πιο ακριβά. Επειδη με ενδιαφέρει άμεσα μήπως έχεις κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα στο μυαλό σου;

Δημοσ.

να στε καλα παιδια,ευχαριστω...

φυσικα και οι μαρκες ειναι ενδεικτικες και οχι απολυτες και φυσικα οχι ολες...

οποτε εξυπακουεται οτι τα οσα γραφονται δεν ειναι παρα για συμβουλευτικο χαρακτηρα...διοτι ο οδηγος απευθυνεται κυριως σε αρχαριους.Φυσικα οι πιο εμπειροι δεν θα περιμενουν εμενα να τους πω τι να παρουν... ;)

Τωρα για τις τιμες των συνθεσεων σας λεω οτι ειναι ενα απλο στιγμιοτυπο του skroutz.gr σαν μηχανη αναζητησης τιμων προ 20 ημερων οποτε φανταζομαι πως καποια πραγματα θα εχουν αλλαξει(ελπιζω προς το καλυτερο)Παντως μην περιμενετε να τα βρειτε ολα απο ενα καταστημα...δυσκολο!

μαλλον θα πρεπει να ενημερωσω τον οδηγο και να προσθεσω και καμια ακομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...