Προς το περιεχόμενο

"Σπασμενα" παιχνιδια σε μη chipαρισμενο ps2. Γινεται?

derizio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ασχετος με το αντικειμενο. Μου εκαναν δωρο ενα ps2 εδω και καιρο και τωρα αναρωτιεμαι αν υαρχει δυνατοτητα να παιζω αντεγραμενα παιχνιδια χωρις να το chipαρω? Αν γινεται μπορει να μου καποιος τον τροπο?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Όπως είχα πει σε ένα αλλο post...

Εγώ πάντως έχω να σου προτείνω το SwapMagic, δεν είναι chip, και μπορείς να πάιζεις κανονικά όλα τα παιχνίδια. Δες το http://www.swapmagic3.com/ για λεπτομέρειες. Μου έχει περισσέψει ένα πακέτο οπότε αν θες μια πιο φτηνή λύση (γύρω στα 25euros), let me know.

Στην ουσία απλώς θα βάζεις μέσα στο playstation το cd του swapmagic πρώτα και αμέσως μετά το αντιγραμμένο και αυτό θα παίζει...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, να ειστε καλα και οσο για το πακετο φιλε RubiksCube με ενδιαφερει αλλα οχι τωρα αμεσως. Θα σε ενημερωσω με μυνημα οταν θα ειμαι ετοιμος για την αγορα τους.

Δημοσ.

Να κάνω hijack λίγο στο topic, για τον ίδιο σκοπό, αλλά έψαχνα εχθές τρόπο για να παίξω import games στο PS2 (slim) και βρήκα ένα πανάρχαιο (2005) thread για το Swap Magic. Εν πάσει περιπτώσει, είδα κάποια πράγματα και τώρα είμαι μεταξύ chip και του Swap Magic Coder.

Στο Swap Magic Coder, τι παίζει με το πορτάκι; Θέλει αλλαγή, κάτι παρόμοιο; Θέμα ασφάλειας έναντι του chip (αφήστε την εγγύηση, έχει λήξει έτσι κι αλλιώς), online gaming, ευκολία, κλπ;

Δημοσ.

oxi den 8elei allafi to portaki tou ps2.koitakse sta links pou exo parapano.einai kapoia plastika pou mpenoun xoris na anoikseis to ps2 i na allakseis tipota.

an omos exei liksei i eggiisi ego 8a proteina tsipaki.oso gia to online gaming ta pragmata den einai toso apla.den mporeis diladei na paizeis online me paixnidia ta opoia den katexeis nomima etsi apla.xreiazetai kapoio patch.

Δημοσ.

Αχά, καλώς. Όπως είπα για imports το θέλω έτσι κι αλλιώς, το MGO για το online κομμάτι που θέλω μια χαρά αυθεντικό το έχω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

iparxei tropos na ta antigrapseis.alla den vlepo ton logo.pos mia konsola pou xrisomopoei ta swap magic(pressarista-original) gia na paiksei backup,8a peksei opoiodipote backup(eite game,eite ta swap magic) xoris afta?den ginetai.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να αντιγραφούν τα δισκάκια του swapmagic. Αν δεις την κάτω όψη τους είναι αρκετά περίεργη. Δεν έχουν ομοιόμορφο χρώμα, δηλαδή κάνουν σαν νερά (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω).

Επίσης δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα, απλά αφαιρείς το μπροστινό μέρος στο σημείο που μπαίνουν και βγαίνουν τα cds/dvds. Στη συνέχεια βάζεις εκεί την πλαστική καρτούλα η οποία ξεγελά το μηχάνημα ώστε να βάλεις το αντιγραμμένο cd χωρίς να καταλάβει ότι αλλάξες cd.

Δημοσ.

Με το Swap Magic μπορεις να συνδεσεις εξωτερικο σκληρο και να τρέξεις iso που έχεις εκει μέσα?

Τι ακριβως κάνεις για να πραγματοποιηθεί το παραπάνω?, χωρις να έχεις τσιπαρισμενο PS2.

Δημοσ.

Ναι, μπορείς να τρέξεις παιχνίδια από σκληρό δίσκο. Δεν είμαι σίγουρος αν τρέχουν από μορφή iso ή κάτι άλλο, αλλά σίγουρα γίνεται.

Θα σου πω πολύ σύντομα από τι μορφή τρέχουν

Δημοσ.

to swap magic sou dinei tin dinatotita na trekseis diafores efarmoges sto ps2.

an to ps2 sou einai to slim tote den mporeis na trekseis paixnidia apo skliro. to mono pou mporeis na trekseis einai to usbadvance to opoio sou dinei tin dinatotita na trekseis paixnidia apo eksoteriko usb skliro. to sigkekrimeno programma omws exei periorismeni simbatotita me paixnidia k den aksizei ton kopo na asxolitheis.

an exeis to paxi ps2 tote mporeis na xreisimopoiiseis to hdloader k na trekseis paixnidia apo ton esoteriko skliro. tha xreiasteis omws k enan ps2 network adaptor. i lisi auti einai para poli kali mias k i simbatotita me ta paixnidia einai terastia.

pantws i overall kaliteri lisi einai to modchip k meta to hdloader.

Δημοσ.

Thanks! Έχω το κλασσικό PS2 το πρώτο.

Βασικά από ότι είδα στην σελιδα που λέει ο ktsolkas με το Swap Magic Coder λεει ότι τρέχουν κανονικά από USB προγράμματα κλπ.

Τι διαφορά έχει το Swap Magic Coder από το Swap Magic 3 ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...