Προς το περιεχόμενο

help me driver ελεγκτή πολυμέσων

nathanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia ekana format se ena pc kai exw valei weindows xp professional kai service pack 2....

me to cd tis motherboard ekana install tous drivers alla elege oti den egine detect to hardware tou ixou....

exw kai mia alli karta kai afti ekane kanonika install tous drivers....

ti ftaiei pou akomi sto system- stin diaxeirisi siskevwn omws deixnei me erwtimatiko ton elegti polimeswn...ti na kanw...?

Δημοσ.

Για δοκίμασε να βάλεις το cd με τους drivers της κάρτας που θέλεις (μην πατήσεις setup) και να πάς στο στοιχείο που έχει το ερωτηματικό ,

να πατήσεις δεξί κλικ και

ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ... . Bαλτο να συνδεθεί και με το Windows update και καθόρισε και την διαδρομή του cd .Θα ψάξει να το βρει και θα το εγκαταστήσει μόνο του .

Mια φορά μου είχε λυθεί έτσι ένα πρόβλημα .

Μπορεί να μην έχουν κάτσει καλά οι drivers .

Δημοσ.

Περίεργο . Εγώ αν βάλω το cd με τον οδηγό και παω στο στοιχείο που θέλω να βάλω οδηγό και πατήσω ενημέρωση βρίσκει και εγκαθιστά τους drivers απο μόνο του ( αν θυμάμαι καλά και αν δεν κάνω τόσο λάθος ) .

Σίγουρα έχεις τους σωστούς drivers ?

Για κατέβασε τους τελευταίους οδηγούς και προσπάθησε να τους εγκαταστήσεις .

Δημοσ.

Δοκιμασε να σβησεις τα ερωτηματικα και χωρις να κανεις επανεκκινηση να γραψεις τους οδηγους σου. Ποια μητρικη εχεις?

Αν δε χρειαζεσαι 2 καρτες ηχου, μπορεις να απενεργοποιησεις την onboard μεσα απο το ΒIOS και να ξαλαφρωσεις λιγο το συστημα σου ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...