Προς το περιεχόμενο

uplifting trance

Puppet-Master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Parasense το πρωτο album λεει..!

Καλα για το event που θα γινει σε τρυπα τελικα.. Ε νταξει, DETOX ειναι αυτος..

Το festival στη Λημνο φαινεται πολυ καλη επιλογη... μονο κ μονο για California Sunshine αξιζει.. και σε chill εχει πολυ καλο lineup επισης.

Παντως στην ελλαδα τα περισσοτερα παρτυ δεν λενε πλεον. Καλουτσικη φαση ειναι κατι DJs που παιζουν (Nikitas, DOC, Iraklis Mindphaser) με σχετικα λογικες τιμες (8-12 ευρω). Ειχα παει σε ενα διοργανωμενο απο http://www.SpectraLiquid.com που επαιξε απο progressive mexri tech-trance(σε φαση Χ-Dream/The Delta) μεχρι και λιγο goa(!) και fullon sto τελος

Δημοσ.
nick[;1516308']

Καλα για το event που θα γινει σε τρυπα τελικα.. Ε νταξει' date=' DETOX ειναι αυτος..

[/quote']

καλα οτι ηταν ασχετος απο θεματα διοργανωσης αυτο ηταν γνωστο παντα..απλα δεν περιμενα να φτασει σε αυτο το σημειο..να φερει 1 θρυλο, και 1 πολυ εμπορικο ονομα που στανταρ θα μαζευαν 1000 με 1300 ατομα για την πλακα , σε μια τρυπα..θα ηταν πολυ προτιμοτερο να το ακυρωσει και να μετατεθει για την επομενη εβδομαδα μιας και οπως λεει ειχε προβληματα γραφειοκρατιας..

απο την αλλη μερια μου προκαλει καταπληξη πως ειναι δυνατον μια πολη με 4.5 εκατομυρια πληθυσμο να εχει μονο 1 club μεγαλο και να μη υπαρχει εναλλακτικη λυση σε περιπτωσεις σαν αυτες..εκτος και αν υπαρχει και δεν ηθελαν να πληρωσουν παραπανω φραγκα για ενοικιο λολ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ελα να μην ξεχνιομαστε

uplifting party 25 μαρτιου

4 live p.a.'s

Soundreamer

Spectrum

Zed Reactor

Sanga

dj set Spyros

@Onoma tou Rodou(Platonos & Davakh street 1,Kallithea)

Etrance : 12euros + drink

Doors open : 21:00

Δημοσ.

LIGHTSPEED TEAM PROUDLY PRESENTS

SATURDAY 14 APRIL 2007

the ultimate uplifting trance battle

STAR CHILDREN VS DARMA (kostas)

SPECIAL LIVE P.A.

LOOP

Psychedelic trance dj set: Dreamowner & Sidereal

Uplifting trance dj set :Ianos

@Chroma-Chroma Club (2nd floor)

karageorgi servias & lekka 8 str. (Syntagma Square)

>Admission: 10euros+drink

>Starts: 24:00

PLUS distribution of V.A. uplifting trance compilation ''extatic waves''

flyer soon

Δημοσ.
καλα οτι ηταν ασχετος απο θεματα διοργανωσης αυτο ηταν γνωστο παντα..

Συγνωμη που μπαινω στην συζητηση αλλα το να χαρακτηριζουμε καποιον σαν τον detox ως ασχετο απο θεμα διοργανωσης νομιζω πως ειναι παρατραβηγμενο και αδικο και για αυτον αλλα και για την φαση στην Αθηνα.

Μην ξεχνατε πως μιλαμε για τον ανθρωπο που τα τελευταια 5 τουλαχιστον χρονια εχει κανει τα μεγαλυτερα παρτυ στα μεγαλυτερα και καλυτερα μαγαζια στην Αθηνα οπως το Luv,απο εποχη που ονομαζοταν μαλιστα Loft αλλα και προσφατα,στο Ark Nr6 στην Πειραιως οπου γινανε πραγματα και θαυματα με απειρους καλεσμενους και χιλιαδες στην κυριολεξια κοσμο καθε βδομαδα σε κλειστα και ανοιχτα παρτυ,στο CT Plus,στο μεγαλο Danza,στο Γιαλινο Μουσικο Θεατρο στη Συγγρου,στο Plus Soda και δεν ξερω και εγω που αλλου.Να μην ξεχναμε επισης πως εχει την μεγαλυτερη psytrance εταιρεια την Exposure που μαζι με τους Wizzy Noise μας βγαζουν ασπροπροσωπους στο εξωτερικο και δεν ειναι τυχαιο που εκτος του οτι ολοι οι μεγαλοι καλλιτεχνες ερχονται συνηθως απο αυτον και οι διοργανοτες και οι αλλες δισκογραφικες εταιρειες στο εξωτερικο με αυτον συνεργαζονται για οτι φεστιβαλ διοργανωνουν σε αλλες χωρες ως προς την διαφημιση τους και την πωληση εισητηρειων στην Ελλαδα και το ονομα του αναφερεται σε αρκετα cd ξενων εταιρειων στο μερος με τα ευχαριστηρια οπως εχω παρατηρησει.

Αν δηλαδη αυτος ο ανθρωπος που κανει τα μεγαλυτερα παρτυ και τις μεγαλυτερες συνεργασιες με ολους τους καλλιτεχνες και τις δισκογραφικες και τα φεστιβαλ του πλανητη ειναι ασχετος τοτε ποιος ειναι σχετικος και ικανος?

Μεγαλο λαθος το παρτυ την προπερασμενη βδομαδα διοτι ειμασταν σαν τις σαρδελες μεσα αλλα στα τοσα παρτυ καποιο δεν θα γινει οπως πρεπει και το βρισκω απολυτα λογικο αλλα μην τα ισοπεδονουμε και ολα.Δεν γινετε καθε παρτυ να ειναι τελειο δυστυχως.

Ας ειναι καλα ο detox και λιγα ακομα παλικαρια που ασχολουνται ενεργα με την φαση αλλιως θα ειχαμε σβησει απο τον χαρτη,μακαρι να ειχαμε και αλλους σαν αυτον ειδικα απο τοτε που το Sunrise Zone και το Trancemedia φυγανε απο την φαση.

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ηταν το πρωτο μου στο φορουμ.

Δημοσ.

Την ενασχοληση του Detox σε οτιδηποτε στον χωρο την γνωριζω καλα και μαλιστα για αρκετα χρονια.

προσωπικα θεωρω (λογω της μεγαλης ενασχολησης του με την Uplifting) πως κανει απανωτα λαθη στον χωρο της Psytrance γι' αυτο και ειπα αυτο τον χαρακτηρισμο.οταν π.χ ενας διοργανωτης φερνει στο ιδιο παρτυ bamboo forest και Parasense που το ενα project δεν εχει καμια σχεση με το αλλο τοτε με σπρωχνει να τον αποκαλεσω ετσι. επισης να θυμησω τι εισοδους ειχε 3 και 4 χρονια πριν? 35 ευρο και 40? αυτο βεβαια δεν συγκαταλεγετε στην ασχετοσυνη αλλα στην κατηγορια της αρπαχτης.

οσο για το αν ειναι η μεγαλυτερη εταιρια η Exposure ειμαι σιγουρος οτι δεν συμφωνει κανεις μαζι σου. η Unicorn, η Harmonia, και η Candyflip ειναι στανταρ καλυτερες και με περισσοτερες κυκλοφοριες. να σου θυμισω απλα οτι απο harmonia ειχαμε pleiadians album, απο candyflip αρκετες συλογες και albums, απο Unicorn Goasia vs omegahertz κλπ κλπ..τι ειχαμε απο exposure το 2006?

ενα wizzy album και ενα απο Prosper. Μ.Ο 2 cd's τον χρονο. με 2 cd τον χρονο δεν λεγεσε μεγαλη εταιρια κατα την γνωμη μου.

επισης κατι που δεν μαρεσει στην exposure ειναι οι ανεκπληρωτες υποσχεσεις..π.χ εχει ανακοινωσει εδω και 3 χρονια οτι θα κυκλοφορησει album απο Blue planet corporation..το ειδες πουθενα?

τεσπα..θα συμφωνησω μονο σε 1 πραγμα. ναι οντως φερνει συνηθως ονοματα αρκετα καλα (πολυ καλυτερα απο αυτα που βλεπουμε στην Θεσσαλονικη).

Δημοσ.

Την ενασχοληση του Detox σε οτιδηποτε στον χωρο την γνωριζω καλα και μαλιστα για αρκετα χρονια.

προσωπικα θεωρω (λογω της μεγαλης ενασχολησης του με την Uplifting) πως κανει απανωτα λαθη στον χωρο της Psytrance γι' αυτο και ειπα αυτο τον χαρακτηρισμο.οταν π.χ ενας διοργανωτης φερνει στο ιδιο παρτυ bamboo forest και Parasense που το ενα project δεν εχει καμια σχεση με το αλλο τοτε με σπρωχνει να τον αποκαλεσω ετσι.

Ενταξει τωρα εισαι πολυ αδικος,δηλαδη βγαζεις ασχετο καποιον επειδη σε ενα παρτυ πηγε να δεσει Παρασενς με τα γαλλακια και πιθανον να μην του βγηκε?Που εδω που τα λεμε ειχε και Οραιον και Λοτζικ Μπομπ εκεινη την μερα και το παρτυ ηταν σουπερ,φαντασου το θυμαμαι ακομα επειδη την επομενη επαιζε και Σκαζι στον Σανραιζ Ζοουν.Μια στο τοσο ειναι λογικο να μην του βγει καποιο λαιν απ.Τι να πουμε ομως οταν το ατομο περυσι εκανε το υπερτατο παρτυ στο Λαβ με Αστριξ και Μαν γουιθ νο νειμ και εγινε χαμος?Για να μην θυμηθω κατι Ηλεκτρικ Γιουνιβερς με Νταρκ Σοχο και τα μυαλα στα καγκελα στις αποθηκες.Λογικο ειναι οταν τους εχει φερει ολους τοσες φορες καποια φορα τα λαιν απ να μην ειναι τοσο καλα.Αληθεια ποιο παλια εκανε ο ντιτοξ απλιφτινγκ παρτυ?Δεν το ηξερα αυτο.

επισης να θυμησω τι εισοδους ειχε 3 και 4 χρονια πριν? 35 ευρο και 40? αυτο βεβαια δεν συγκαταλεγετε στην ασχετοσυνη αλλα στην κατηγορια της αρπαχτης.

Καλα σιγουρα αυτα τα 35αρια και τα 40αρια ειχαν τσουκσει πολυ κοσμο τοτε στην Πειραιως αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ηταν τοσο σουπερ τα περισοτερα παρτυ που χαλαλι τα λεφτα δηλαδη με τα ατελειωτα λαιν απ,τον σουπερ ηχο και τα λειζερ και τα διαφορα χαπενιγκς ειδικα στα οπεν αιρ παρτυ,Ευτυχως απο τοτε εχουν πεσει οι τιμες αν και μερος σαν της αποθηκες δυσκολα θα ξαναδουμε.Εγω παντως τους δικαιολογω ολους τους προμοτερς διοτι εκτος απο οικονομικο ρισκο παιζουν και το τομαρι τους και ειναι λογικο να μην ρισκαρουν για την ψυχη της μανας τους που λεμε

οσο για το αν ειναι η μεγαλυτερη εταιρια η Exposure ειμαι σιγουρος οτι δεν συμφωνει κανεις μαζι σου. η Unicorn, η Harmonia, και η Candyflip ειναι στανταρ καλυτερες και με περισσοτερες κυκλοφοριες. να σου θυμισω απλα οτι απο harmonia ειχαμε pleiadians album, απο candyflip αρκετες συλογες και albums, απο Unicorn Goasia vs omegahertz κλπ κλπ..τι ειχαμε απο exposure το 2006?

ενα wizzy album και ενα απο Prosper. Μ.Ο 2 cd's τον χρονο. με 2 cd τον χρονο δεν λεγεσε μεγαλη εταιρια κατα την γνωμη μου.

επισης κατι που δεν μαρεσει στην exposure ειναι οι ανεκπληρωτες υποσχεσεις..π.χ εχει ανακοινωσει εδω και 3 χρονια οτι θα κυκλοφορησει album απο Blue planet corporation..το ειδες πουθενα?

Το να συγκρινουμε την Exposure με την Candyflip που εδω και δυο χρονια βγαζει χαουζ και αμπιεντ και την Unicorn που βγαζει σιντι με καλλιτεχνες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους (πρωην τσιφτετελαδες μαλιστα οι περισοτεροι) συγνωμη αλλα μου ακουγετε λιγο αστειο.Μονο η Harmonia στεκεται επαξια με το αλμπουμ τον Pleiadians και κανα δυο καλουτσικες συλλογες αλλα η Exposure εχει μεσα στα σιντι της

Deedrah,Astrix,Dino Psara,Electric Universe,Prometheus,Orion,Logic Bomb,Alien Project,Silicon Sound,Protoculture,Talamasca,Bamboo Forest,Altom και δεν ξερω και εγω ποιους αλλους και παιζει σε επιπεδα TIP World,Solstice,Spun kai Twisted και ειναι πολυ μπροστα για τα ελληνικα δεδομενα.Τρια σιντι εβγαλε περυσι μαζι με την συλλογη Grey Area και πιστευω πως τρια σιντι τον χρονο ειναι μια χαρα ειδικα οταν ειναι και καλα,καλυτερα λιγα και καλα παρα πολλα και μετρια ως κακα.Αυτο για Μπλου Πλανετ δεν το ξερω,καλα δεν εχει σταματησει κατι χρονια αυτος?

τεσπα..θα συμφωνησω μονο σε 1 πραγμα. ναι οντως φερνει συνηθως ονοματα αρκετα καλα (πολυ καλυτερα απο αυτα που βλεπουμε στην Θεσσαλονικη).

Τουλαχιστον συμφωνουμε και σε κατι,μαλιστα εχω ακουσει πως στους επομενους μηνες θα γινουν μεγαλα παρτυ στην Αθηνα με πολυ γνωστα ονοματα και μερικους νεους καλλιτεχνες,Αληθεια απο Σαλονικα εισαι?Ρε εχετε πειξει στον Skazi και τους Parasense εκει πανω.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι σχεση εχετε και τον υποστηριζεις με τοση θερμη αλλα οκ κρατησε εσυ την δικη σου γνωμη και εγω την δικη μου.

απλα για το θεμα των εταιριων να αναφερουμε για την ιστορια οτι η Candyflip εχει 20 κυκλοφοριες και η exposure 7.

http://www.discogs.com/label/Exposure+Productions

http://www.discogs.com/label/Candyflip+Records

Δημοσ.

Εκτος απο ενα δυο φορες που εχω μιλησει μαζι του στο ΜSN δεν εχω καμια σχεση μαζι του εκτος του οτι σεβομαι την δουλεια του στον χωρο της μουσικης.Οπως εσυ δεν τον πολυσυμπαθεις ετσι εγω τον συμπαθω πιο πολυ δεν ειναι θεμα αν τον ξερω η οχι αλλα θεμα διαφορας αποψεων και μονο.Οπως εγω για παραδειγμα μπορει να γουσταρω Σκαζι εσυ πιθανοτατα να μην τον γουσταρεις καθολου,ετσι και με τις δισκογραφικες και τα παρτυ φανταζομαι.

Η Καντιφλιπ ειναι δυο με δυομιση χρονια πιο παλια εταιρεια απο την Εξποζουρ και λογικα εχει πιο πολλες παραγωγες.Για εμενα ομως το θεμα ειναι η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα οπως ειπα και στο προηγουμενο μου ποστ.Ο ενας βγαζει πρωτες συλλογες με Drone,Phacelift,Igneous Sauria,Sententia,τους απαισιους Loopus In Fabula και τους πεθαμενους Charasmatix και ο αλλος βγαζει Electric Universe,Logic Bomb,Talamasca,Orion,Deedrah,Astrix και Dino Psara,νομιζω πως οι διαφορες δεν χωρανε καμια συζητηση αν και οι μουσικες οντως ειναι διαφορετικες.

Για εμενα απο Καντυφλιπ αξιζουν μονο οι συλλογες αμπιεντ και το πρωτο μονο αλπουμ απο Γουιζι Νοιζ γιατι το αλλο ηταν μαπα.Ασε που τα τελευταια σιντι τους δεν εχουν καμια σχεση με την trance.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
πηγε κανεις?καλα logic μαγεια...πφφφ

Logic Bomb gamisane, den to xoyn xasei akoma.. kai genika kai sta ypoloipa sets eixe kati kales stigmes. Poly kalos hxos,megalo mazi me kalo eksaerismo kai gamato decoration/backdrops. Arketa kalh organosh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...