Προς το περιεχόμενο

uplifting trance

Puppet-Master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή στον angelos έχουν απαγορεύσει τα ονόματα που έχουν μέσα την λέξη "vip" δεν μπορώ να βάλω το Xvipes έτσι μπαίνω σαν Xvlpes.

p.s τι άκυρος κανόνας ήταν αυτός που μπήκε.θα μπορούσαν να απαγορεύουν τα ονόματα που αρχίζουν με την λέξη "vip" .τέσπα... :S

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Xvipes lol..apisteyth tsiftetelic lista :D mhpws eisai aytos pou eixe klepsei ta dat apo ton verro sthn paro to 1999? lol

pantws exeis sthn lista kamia 4-5 pou den einai unr

nice list pantws oson afora ta israhlitika, giati to ellhniko uplifting den mporw na to akousw oute defterolepto :)

Δημοσ.

oti kai na leme paidia i skini tis epoxis 92-98 den prokeitai na ksnarthei.

tsuyoshi suzuki - mark allen - juno reactor kai paei legontas.

thimamai ta trela party tou return to the source stin thessaloniki kai trelainomai mono kai mono pou to skeftomai....

Δημοσ.
Xvipes lol..apisteyth tsiftetelic lista :D mhpws eisai aytos pou eixe klepsei ta dat apo ton verro sthn paro to 1999? lol

pantws exeis sthn lista kamia 4-5 pou den einai unr

nice list pantws oson afora ta israhlitika, giati to ellhniko uplifting den mporw na to akousw oute defterolepto :)

η λίστα αυτή είχε γίνει πριν απο χμμ 6-7 χρόνια τουλ.

πλεόν ούτε εγώ ακούω τπτ απο όλα αυτά αλλά πιστεύω πως είναι κρίμα να σβήσω μια συλλογή που με πολύ κόπο μάζεψα...

Δημοσ.

Uplifting θυμάμαι άκουγαν κάτι κάγκουρες με παλιά (αλλά κωλοφτιαγμένα) fiat punto που άφηναν ανοιχτά τα παράθυρα μπρος και πίσω (και ας μην υπήρχαν πίσω άτομα) για να ακούγεται η μουσική. Αυτό κάνουν σήμερα και τα χωριατάκια που κατεβαίνουν από τα χωριά και ακούνε "στην υγεία της αχαριστης" χαχαχαχα.

Ελεος.

Έχω κατεβάσει αρκετά κομμάτια από Holymen και τα χρησιμοποιώ όταν θέλω να βασανίσω τον κάθε γραφικό που πηγε 2 φορες μπουζούκια και ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΕΤΑΙ με τον κάθε famestoriti.

Πέρα από την πλάκα οι Holymen είναι κορυφή!!!

Ετσι έτσι uplifting :)

Δημοσ.

uplifting e..αχ τα καλυτερα μου μουσικα χρονια περασα απο 97 εως και 2003,με βερρους σαραντους και λοιπους.

Πλεον μου μειναν διπλα μου sanga,vele,transfix,xmen etc.

ωραιο παρτακι το παραπανω και επισης προτεινω man with no name-Dino psaras sto Fuzz.Θα τα σπασουν τρελα.

Βαρα Βερρο λοιπον

Δημοσ.

ωραιο παρτακι το παραπανω και επισης προτεινω man with no name-Dino psaras sto Fuzz.Θα τα σπασουν τρελα.

Βαρα Βερρο λοιπον

kai ksafnika allakse to club kai den tha ginei sto fuzz..tha to kanoun sto stereo club pou einai trypa kai akatalhlo gia tetoia megala names..krima giati sxediazame na kateboume apo thessaloniki arketa atoma..proxeirothtes made in asxetous..

Δημοσ.
kai ksafnika allakse to club kai den tha ginei sto fuzz..tha to kanoun sto stereo club pou einai trypa kai akatalhlo gia tetoia megala names..krima giati sxediazame na kateboume apo thessaloniki arketa atoma..proxeirothtes made in asxetous..

Κριμα.χθες μπηκα στο goatrance.de και το ειχαν για fuzz,σημερα οντως το αλλαξαν στο stereo.τρυπα δε λες τπτ.πωπωπω φιλε μου,μου χαλασε το σαββατο ειλικρινα.Θα ελεγα προχειροτητες made in asxetoys ιν Αthens...Γιατι εσεις στην Θεσσαλονικη μια χαρα parties εχετε..Θα το ξαναπω τα parties στην Αθηνα εχουν πεθανει δω και χρονια.Εχω να ακουσω κατι καλο,απο Ιουνιο που επαιξε Astrix,Man with no Name..Και τοτε επαιξαν τουλαχιστον Luv,που και αυτο αποδειχθηκε τρυπα μπροστα σε τετοιο ονομα οπως Αstrix.Μονο festivals φιλε μου πλεον.:evil: :evil: :evil:

20070317manwithnonamedinopsarasstereoclubonsatmarch.jpg

Δημοσ.
Κριμα.χθες μπηκα στο goatrance.de και το ειχαν για fuzz,σημερα οντως το αλλαξαν στο stereo.τρυπα δε λες τπτ.πωπωπω φιλε μου,μου χαλασε το σαββατο ειλικρινα.Θα ελεγα προχειροτητες made in asxetoys ιν Αthens...Γιατι εσεις στην Θεσσαλονικη μια χαρα parties εχετε..Θα το ξαναπω τα parties στην Αθηνα εχουν πεθανει δω και χρονια.Εχω να ακουσω κατι καλο,απο Ιουνιο που επαιξε Astrix,Man with no Name..Και τοτε επαιξαν τουλαχιστον Luv,που και αυτο αποδειχθηκε τρυπα μπροστα σε τετοιο ονομα οπως Αstrix.Μονο festivals φιλε μου πλεον.:evil: :evil: :evil:

20070317manwithnonamedinopsarasstereoclubonsatmarch.jpg

Ναι η αληθεια ειναι οτι εδω θεσσαλονικη γινοντε σταθερα παρτυ και οχι σε τρυπες...ομως τα τελευταια 3-4 χρονια (τουλαχιστον) τα ποιοτικοτερα ονοματα εχουν εμφανιστει σε εσας στην αθηνα..(εστω οσα εγιναν) π.χ MWNN, deedrah, xenomorph, tristan , sun project, astral projection, bamboo forest,κλπ κλπ...εδω μας εχουν πεθανει σε astrix, skazi, gms, psychotic micro, parasense kai oti sxesh mono me kafrila kai ksyliki..χρειαζοντε και αυτα για οσους τα γουσταρουν αλλα αυτο το βιολι γινετε συνεχεια δυστηχως..

παντως συμφωνω απολυτα..πλεον η κατασταση ειναι ετσι που μονο στα φεστιβαλ μπορεις να περασεις καλα..αυτο στη Λημνο τον Ιουλιο φαινετε αρκετα ενδιαφερων..με καποια σουπερ ονματα οπως Har-el (California sunshine), MFG, tristan..kai merika apo ta top ambient names..let's c.

Δημοσ.
astrix, skazi, gms, psychotic micro, parasense

axxaa,κλασικα ονοματα για την βουτα στην τσεπη.

.αυτο στη Λημνο τον Ιουλιο

μμμ,δε το ειχα υποψην μου αυτο,need more infoz.Και στην Λημνο κιολας.Περιεργο μερος διαλεξαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...