chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 εδω και 2 μερες 3 με την σημερινη εχω προβλημματα με την συνδεση μου αλλα καθως ανα διαστηματα πεφτει η συνδεση μου.το προβλημα δεν ειναι μονο δικο μου αλλα απο τι ειδα και σε ενα online game που παιζω πολλα παιδια εχουν το ιδιο προβλημα.σημερα ιδιως παλη τα ιδια εχει κανεις καμια ενημερωση? απο τι ειδα ειναι και μερικοι που απο τι φενεται δεν τους επιρεαζει καθολου
dimitris2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 eixa kai gw paromoio provlima...ean otan peftei i sindesei anavosvinei to lampaki adsl tou modem yparxei provlima sinxronismou tou modem me ton paroxo...an exeis otenet pare 1242 kai pes tous to provlima
chek2fire Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 τελικα το προβλημα ηταν στην τηλεφωνικη γραμμη μου.εδω και 3 μερες ενω το τηλεφωνο ειναι τελειως νεκρο το adsl δουλευει αν και με προβληματα.παραξενο ε?
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 kai omos ine dinato na min pezei to til kai na pezei to adsl.b.an anavosbinei to lampaki sigrxonismou den einai thema paroxou alla ine thema ote kai dslam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.