louben Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Γεια χαρα σε ολυς.Παιδια σας εχω μια ερωτηση.Εχω συνδεση οτενετ 1024 μοιρασμενη σε 2 υπολογιστες(ο ενας μεσω switch giati εχω βαλει πανω και εναν Dreambox) με ρουτερ Speedtouch 585.Μεχρι εδω καλα.ΠΑρατηρω δυστυχως οτι γινεται ανισομερης κατανομη του bandwidth με τον ενα υπολογιστη να παιρνει το 70% περιπου και τον αλλο το 30%(ακομη και αν ο πρωτος ειναι κλειστος.)Ειναι σιγουρα θεμα ρουτερ γιατι αλλαξα τα καλωδια εσβησα το switch και εκανα τελος παντων ολους τους δυνατους συνδυασμους αλλα τιποτα.Υπαρχει καποιος τροπος παραμετροποιησης απο το ρουτερ ετσι ωστε να μοιραζεται η ταχυτητα ισομερως και πως γινεται αυτο? Thanks.
louben Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ti ειναι αυτο και πως μπορω να το βρω?Ρωτησα το helpdesk τησ οτενετ αλλα δεν ηξεραν.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 quality of service ρυθμίζει το bandwidth σε κάθε εφαρμογή/pc ώστε όλα να κυλάν ομαλά βρε έναν χρηστη Poulino εδώ μέσα είχε γράψει ένα πρόγραμμα Qos για τα speedtouch αν θυμάμαι καλά ρωτα τον να στο δώσει αλλιώς ψάξε στο manual του router σου αν υποστηρίζει Qos Πρωτόκολλα
louben Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Εστειλα mail ston poulinos αν ξερεις κατι επιπλεον ευπροσδεκτο. Και επι ευκαιριας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.