Προς το περιεχόμενο

Battery Doubler

moutsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kane ena google PATRINOS06 kati se auksisi tis mpatarias katalaba (gia laptop) alla auta ta kolpakia malon den einai kai toso protoporiaka. den pisteuw diladi oti kani kati parapano apo to na adranopoih periferiaka otan theori oti den "xriazonte". (diskous , cpu klp klp)

Δημοσ.

ο γουγλης ειναι ο καλυτερος ιντερνετικος μου φιλος δεν τον ξεχναω ποτε.απλα βρηκα κατι screenshots και την σελιδα για να το κατεβασεις.εψαχνα κατι παραπανω

τεσπα,προσωπικα ακομα και με τα ενσωματωμενα εργαλειακια της acer ημουν απιστευτα τσατισμενος,οποτε προσωπικα κατι τετοιεσ τεχνικες μου σπανε τα νευρα

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη μου , πραγματική δουλειά θα έκανε ένα πρόγραμμα που ρυθμίζει τις φορτίσεις.

Δηλαδή να φορτίζει την μπαταρία όταν ξεφορτίζεται π.χ στο 50%. Έτσι η μπαταρία δέν χαραμίζεται με άσκοπες φορτίσεις όταν βγάζω το laptop απο το ρεύμα για 1 λεπτό μέχρι να πάω στο διπλανό δωμάτιο....

Κάπου είχα διαβάσει οτι τέτοιο πρόγραμμα υπάρχει στα ακριβά laptop της ΙΒΜ. Γνωρίζεται αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο διαθέσιμο στο ιντερνετ;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...