geok_salonika Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας. Βάζω τον κώδικα από το εορτολόγιο (HTML) στην ιστοσελίδα μου (FRONTPAGE) αλλά μου δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες σαν αλαμπουρνέζικα!!! Τι φταίει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
takistmr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Η ιστοσελίδα σου δεν είναι στην ίδια κωδικοσελίδα με αυτή του εορτολογίου. Νομίζω ότι του εορτολογιου είναι iso-8859-7. Πρέπει και η δική σου σελίδα να είναι σ' αυτή την κωδικοσελίδα. Αν η δική σου είναι σε UTF-8 τότε πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ. Αν δεν είναι σε μία από τις δυο παραπάνω τότε θα πρέπει να τις ρυθμίσεις ώστε να είναι.
geok_salonika Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 UTF δεν πρεπει να ειναι η σελίδα μου. Έκανα τις αλλαγές και πάλι δεν δούλεψε. Από ποιο σημείο του Frontpage μπορώ να δω και να ρυθμίσω την κωδικοσελίδα μου.? Οκ, το βρήκα στα page properties
Hatman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 to ellhnniko coding einai "windows-1253" pou tha pas na valeis panw sthn selida.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.