Apateonas_69 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 φίλοι μου.Μαζί με άλλους 5 φίλους έχουμε στήσει μια ιστοσελίδα η οποία έχει να κάνει με τον τόπο μας και τον τρόπο ζωής γύρω από αυτόν.Εχουμε βάλει και flash και html και φόρουμ σε phpbb κτλ κτλ και έχουμε κάνει και hosting σε μία εταιρία από την Αμερική.O server μας έιναι στημένος σε linux και υποστηρίζει τα παρακάτω scripts Υποστηριζόμενα Scripts PHP 4.3.2 DHTML XML Java Script Perl 5.8 Το δικό σας CGI-BIN Java 1.4.2 Apache-ASP SSI JSP (TOMCAT) Zend Optimizer Form mail Counters PostgreSQL Berkeley 24/7 FTP Πρόσβαση Τι θέλουμε να κάνουμε?Έχουμε στην πόλη μας ένα ραδιοφωνικό σταθμό και θέλουμε να κάνουμε streaming στο server που φιλοξενεί την σελίδα μας όλο το πρόγραμμα του σταθμού, απο τον δικό του υπολογιστή και εκείνος να στέλνει μέσω port η url σε προ εγκατεστημένη εφαρμογη java στη σελίδα μας ο κάθε επισκέπτης να μπορεί να ακούσει τις εκπομπές.Προς το παρόν κάνουμε streaming με icecast αλλά δεν μας καλύπτει ....Το ξέρω πως υπάρχουν εταιρίες οι οποίες αναλαμβάνουν να κάνουν streamings άλλα το κοστολόγιο είναι μεγάλο....και επειδή ήδη έχουμε έναν server και τον πληρώσαμε για έναν χρόνο σας ρωτάω αν μέσα από αυτόν γίνεται να στέλνουμε σε χαμηλής ποιότητας upload το streaming(24kb),κι εκείνος μέσω της σελίδας μάς να μπορεί να το παίζει με java η έστω να τρέχει με media player η winamp απλο απλό URL.....Γίνεται η δεν γίνεται κάτι τέτοιο...Κι αν ναι...πως?
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν υπάρχει εγκατεστημένο στον host server λογισμικό για αυτήν τη δουλειά ή δυνατότητα να προστεθεί, λίγο δύσκολο. Και το streaming τσούκου-τσούκου καταναλώνει με ταχείς ρυθμούς το traffic quota, ακόμη και σε χαμηλά bitrates (ανάλογα και τη δημοφιλία, φυσικά). Τα υπολογίζαμε πρόσφατα για ένα online radio που στήσαμε στη σχολή μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.