Προς το περιεχόμενο

κουτί με budget στα 600 ?

nimlot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή πρέπει άμεσα να χτυπήσω νεο κουτί με budget κοντά στα 600 ? έχω κάνει ένα PC και θέλω γνώμες:

Τροφοδοτικό: 450 Wat

Motherboard: P5L-MX (s775, DDR2, 945G, VGA)

Επεξεργαστής: Core 2 Duo 6300 (s775/1,866G)

Κάρτα: Gecube X1650 PRO 256 MB

Ram: Jetram 1GB DDR-2 DIMM PC2 4200-533

HD: WD 120 GB

Τι λέτε; μαζι με RW και κουτί βγαίνει 630 περίπου και μου φαίνεται καλό για τα χρηματά του.

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Θα προτεινα μητρική με 4 θυρες DDR2, για να εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις 2x1Gb ή 2x512 και να εχεις και δυνατοτητα αναβαθμισης στο μελλον. Εκτος και αμα παρεις τωρα 1 DIMM ddr2, και μετά αλλο ενα. :)

Στα άλλα σε βρισκω μια χαρά. Καλυτερα δωσε μερικά ευρώ παραπάνω και παρε 250GB SATA2 σκληρο (με 71? παιρνεις 250GB WD SATA2 16mb cache).

Εαν διαθετεις ακομα λιγα ευρώ δωσε τα για να παρεις μια 7600GT.

Δημοσ.
γιατι να παρεις motherboard Που εχει vga πανω??

η Αsus απ΄οτι μαθαινω εχει σταματήσει να βγάζει όλες τις motherboard με και χωρις VGA. Τις βγάζει σχεδόν όλες με VGA πάνω ενώ αυτες χωρις έχουν αρκετά ανεβασμένη τιμή. Όσο για το δισκο και την κάρτα γραφικών έβγαινα εκτος προυπολογισμου με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!

Δημοσ.

Eγω θα κοιτουσα καμια μητρικουλα συμβατη και με quad core...

(Μηπως εχω υπερβολικες απαιτησεις για budget κουτακι?)

Δημοσ.

tha paizeis paixnidia??? (an den paizeis na bgaleis tin karta grafikon)

genika gia ti xrisi proorizete to pc?

+1 gia ligo megalitero disko (einai krima giati oi diafores einai poli mikres)(ektos kai an proorizete gia grafio pou ta mona arxeia tha einai word kai ecxel :P)

Δημοσ.

Nai paizw paixnidia kai gi auto evala auth thn karta, epishs antikatesthsa ton HD me ena WD 250 Gb giati ontws eixe mikrh diafora sthn timh.

To monadiko (symfwna me to budget) psegadi pou yparxei einai oti evala trofodotiko 420 Watt alla symfwna me kapoies sygkriseis de 8a exw provlhma ektos ki an antikatasthsw thn karta grafikwn.

Telos oi motherboard pou yposthrizan quad-core ksefeugan ligo sthn timh.

Entypwseis se 2-3 meres!

Δημοσ.

γενικα ειμαι low budget user και για να φανταστεις τη διαφορα, ο τωρινος μου φορα:

Asus A7VX8

AMD Athlon 2000+

Radeon 9200

512 Ram

8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...