nathanas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 kollaei to setup twn windows xp sto (loading kernel debugger dll) kserei kaneis giati ginetai afto? exw dokimasei ta panta,....sindew ksesindew sklirous.... kserete ti ftaiei kai vgainei afto to minima?mou exoun ksanakollisei alla pc ekei kai den thimamai ti ekana....opote tha exei tixei se pollous.... please an kserei kapoios na pei giati kaigomai re paidia.... thanks!
cleeverblade Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 πόσα DIMMάκια μνήμης έχεις επάνω? ίσως τα έχει φτύσει κάποιο. δοκίμασε τα ένα ένα μόνα τους.
dll.hal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 πόσα DIMMάκια μνήμης έχεις επάνω? ίσως τα έχει φτύσει κάποιο. δοκίμασε τα ένα ένα μόνα τους. το εγω ξαναγραψει,μου εκανε το ιδιο προβλημα και τελικα ηταν χτυπημενη η μια ram..
dterzakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ είχα πρόβλημα κάποτε με την ram δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση στα xp αλλά δεν μου κολούσε κάπου συγκεκριμένα, απλά κολούσα κάποια στιγμή!!
nathanas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 ekana format otan evgala tin mia apo tis dio einai 256 i kathe mia... twra pou ton setara mporw na tin ksanavalw kai na leitourgei me dio?
dll.hal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 αν περασες τα xp κανονικα και ολα ειναι οκ,βαλε και την αλλη και τρεξε το memtest http://hcidesign.com/memtest/ για να δεις τι γινεται...
cleeverblade Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 μπορείς, αλλά το πως θα δουλεύει είναι άλλο θέμα. υπάρχει η πιθανότητα να μη προκαλεί προβλήματα, αν και το πιο σίγουρο είναι ότι όλο και κάπου θα σου πετάει κάποια λάθη. !ΝΟΤΕ! : ένα αρνητικό memtest που ανέφερε ο φίλος dll.hal, δεν αποκλείει το πρόβλημα μνήμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.