Arrenoposss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 τι ακριβώς κάνει το Tune-up utilities, ?διοτι δεν εχω καταλαβει...κατι ξέρω ότι σου δείχνει όλα τα Processes που τρέχουν στο Pc αλλα αυτο το κάνει και το Task Manager!!!exei κάποια διαφορά???
metalmike Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Eχει γενικα tools παραμετροποιησης και βελτιωσης για τα windows!Eγω το χρησιμοποιω παντως,αξιζει να του ριξεις μια ματια πιστευω να καταλαβεις καλυτερα και μονος σου!
HamerZ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Αυτά τα οποία θα χρησιμοποιήσεις πιο συχνά είναι : 1) Start-Up Manager => τι πρόγραμμα φορτώνει στην αρχή 2) Registry Cleaner 3) Uninstal Manager (σαφώς βολικότερο από αυτό των windows)
Lemuria Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μεχρι προτινος ειχα 2-3 προγραμματακια διαφορετικα για τις δουλειες αυτες χωρις να σημαινει οτι τωρα δεν τα εχω....αλα δοκιμασα το tune up utilities 2007 και τουλαχιστον οσον αφορα την registry ειδα θεαματικη βελτιωση παρα το γεγονος οτι την καθαριζα με το ccleaner μερα παρα μερα.! Οντως αξιζει το προγραμμα και πλην των registry tools περιλαμβανει και λιγα ακομη χρησιμα καλλουδια
Spyspeed Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Γενικά είναι πρόγραμμα "ολα σε ένα" η εκδοση 2007 δεν νομίζω οτι έχει διαφορά απο τις προηγούμενες...εκτός απο 2 εργαλεία παραπάνω το Disk space explorer(δείχνει την χρησιμοποίηση του δίσκου, πόσος ελεύθερος χώρος,χρησιμοποιημένος χώρος υπάρχει με πολύ πιο λεπτομερες στοιχεία και Disk doctor(βρίσκει και διορθώνει σφάλματα στους δίσκους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.