Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ΟΤΕΝΕΤ ADSL (λόγω motherboard;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εγώ και ένας φίλος μου έχουμε σύνδεση OTENET ADSL στα 2048 και ενώ όλα πήγαιναν καλά, όταν μας άλλαξαν motherboard (Λόγω κάποιων προβλημάτων του pc) από ASUS se ASrock (εμένα σε Asrock ConRoeXFore-eSATA2), η ταχύτητα της σύνδεσης άρχισε να έιναι χαμηλή, έχουμε πολλές αποσυνδέσεις και όταν πάμε να συνδεθούμε πάλι μας βγάζει ότι έχουμε wrong username κτλ. Φταίει το motherboard ή κάτι άλλο; Ξέρει κανείς;

Δημοσ.
Καλησπέρα. Εγώ και ένας φίλος μου έχουμε σύνδεση OTENET ADSL στα 2048 και ενώ όλα πήγαιναν καλά, όταν μας άλλαξαν motherboard (Λόγω κάποιων προβλημάτων του pc) από ASUS se ASrock (εμένα σε Asrock ConRoeXFore-eSATA2), η ταχύτητα της σύνδεσης άρχισε να έιναι χαμηλή, έχουμε πολλές αποσυνδέσεις και όταν πάμε να συνδεθούμε πάλι μας βγάζει ότι έχουμε wrong username κτλ. Φταίει το motherboard ή κάτι άλλο; Ξέρει κανείς;

Δεν έχει σχέση το motherboard με την ταχύτητα του internet. Κάτι άλλο φταίει. Δοκιμάστε να ξαναβάλετε drivers του modem ή δοκιμάστε κάτι άλλο σχετικό...

Δημοσ.

Μήπως δεν δίνει αρκετό/σταθερό ρεύμα στις εξόδους USB για να δουλέψει σωστά το modem;

Κοίταξε να δεις αν χρειάζονται drivers για USB που δεν έχετε ακόμα περάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...