Προς το περιεχόμενο

Bios update σε A8N32SLI deluxe

JOUN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω την A8N32SLI deluxe της Asus και θα ηθελα την γνωμη σας για το Bios update.Αξιζει τον κοπο?Θα κερδισω τιποτα η τζαμπα η φασαρια και ΄αμα δουλευει μην το πειραζεις' που λενε.Εχει κανει καποιος με αυτο το motherboard update και με τι αποτελεσμα?Εννοειται οτι ξερω πως να το κανω και εχω ηδη κατεβασει το αρχειο.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Σίγουρα αξίζει τον κόπο. (Σιγά τον κόπο δηλαδή). Από τη σελίδα που κατέβασες το αρχείο ρίξε μια ματιά για να δεις τι διορθώνει το τελευταίο BIOS update!

Δημοσ.

Κάθε update κάνει καλό. Στην P5AD2-E Premium που έχω το τελευταίο BIOS έκανε τον ανεμιστήρα της CPU να γίνει πιο αθόρυβος μειώνοντας τις περιττές παραπανίσιες στροφές!

Μα αμα δεν εχει προβλημα δεν θα κερδισει κατι...

Επισης... αμα γινει στραβη...?

Μπορείς να δεις από τη σελίδα που το κατεβάζεις ποια προβλήματα διορθώνει... και αν ενδιαφέρεσαι προχωράς! Αν γίνει καμία στραβή μπορείς να κάνεις recovery το BIOS από το CD της μητρικής. Αυτό ισχύει για τη δική μου ASUS και φαντάζομαι για όλα τα μοντέλα της εταιρίας!

• Moderators
Δημοσ.

Παρατηρηση: Δεν υπαρχει εκφραση πιο αθορυβος. Η λεξη αθορυβος περιεχει το νοημα οτι δεν γινεται ΚΑΝΕΝΑΣ θορυβος, αρα αυτο που λες στηριζεται ολο σε κατι που δεν υπαρχει, γιατι πιο αθορυβο από το αθορυβο απλα δεν γινεται να υπαρξει. :)

Δημοσ.

den diakyndineueis pola an exeis UPS se periptosi diakpis reumatos..& an to bios file.bin eine apo tin mama etairia kai fysika tou akrives modelou M/B sou.

omos an ola pigainoun kala gia pio logo na kaneis update?

kathe new bios pou bgainei den eine kai oti kalytero afou den exei dokimastei gia poli kairo kai apo pollous users..opote an den exeis problima kalo eine na perimeneis na deis sta forums ti symperifora tou new bios update kai an eine euxaristimenoi oi user apo ayto.

Δημοσ.
Παρατηρηση: Δεν υπαρχει εκφραση πιο αθορυβος. Η λεξη αθορυβος περιεχει το νοημα οτι δεν γινεται ΚΑΝΕΝΑΣ θορυβος, αρα αυτο που λες στηριζεται ολο σε κατι που δεν υπαρχει, γιατι πιο αθορυβο από το αθορυβο απλα δεν γινεται να υπαρξει. :)

Σωστός... Επομένως μειώθηκε το επίπεδο θορύβου από τον ανεμιστήρα της CPU. Ευχαριστώ για τη διόρθωση!

den diakyndineueis pola an exeis UPS se periptosi diakpis reumatos..& an to bios file.bin eine apo tin mama etairia kai fysika tou akrives modelou M/B sou.

omos an ola pigainoun kala gia pio logo na kaneis update?

kathe new bios pou bgainei den eine kai oti kalytero afou den exei dokimastei gia poli kairo kai apo pollous users..opote an den exeis problima kalo eine na perimeneis na deis sta forums ti symperifora tou new bios update kai an eine euxaristimenoi oi user apo ayto.

Καλό είναι να αποφεύγουμε τις BETA εκδόσεις του ΒΙΟS. Οι υπόλοιπες δε νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα. Εξάλλου με αυτές έρχονται και τα νέα κομμάτια καρτών.

• Members
Δημοσ.

Έχω την ίδια μητρική και της έχω περάσει το τελευταίο BIOS (το 1303 αν θυμάμαι καλά). Η διαδικασία είναι απλή, αν και η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι να είδα και κάποια ιδιαίτερη διαφορά σε κάτι.

Δημοσ.
Έχω την ίδια μητρική και της έχω περάσει το τελευταίο BIOS (το 1303 αν θυμάμαι καλά). Η διαδικασία είναι απλή, αν και η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι να είδα και κάποια ιδιαίτερη διαφορά σε κάτι.

H αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει ποτε update (ημερομηνια bios 14/12/05 εκδοση 12000514) γιαυτο το σκεφτομαι

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μην κάνεις update. Ειδικά αφού δεν έχεις ξανακάνει, όσο απλό και να είναι το flashing τοθ bios της συγκεκριμένης, αν κάτι πάει στραβά πρέπει να κάνεις πολύ περισσότερα για να το επαναφέρεις (αναδιάταξη jumper για να φορτώσεις το εφεδρικό bios, αφού η a8nsli-deluxe έχει dual bios)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...