marantonis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ποια είναι η γνώμη σας για το WinAvi converter?
astrea966 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 καλο και ευχρηστο προγραμμα αλλα εγω θα σου προτεινω το convertxtodvd
Nessa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Kαλά είναι και τα δύο προγράμματα...αν δεν εμφάνιζαν όμως και τα γράμματα στη μέση της εικόνας της ταινίας θα ήταν ακόμα καλύτερα. Σε υποχρεώνει να τα αγοράσεις για να μην τα εμφανίζει...εκτός αν υπάρχει κανά κολπάκι το οποίο δεν γνωρίζω.. :roll:
Byzantinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 υπάρχουν στην ''ελεύθερη'' αγορά τα serial numbers όπου μπορείς να τα περάσεις και να μην σου βγάζει τα γράμματα
Nessa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Βυζαντινέ έχεις δίκιο...μου ξέφυγε η "ελεύθερη" αγορά...thanks 8)
Nessa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Mια άλλη απορία που έχω όσο αφορά το WinAvi...όταν παίζω μια ταινία με το VLC player στο pc , το μέγεθος των υπότιτλων είναι μια χαρά. Όταν την μετατρέπω όμως με το WinAvi και την βλέπω στο dvd player οι υπότιτλοι είναι πολύ μικροί. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώσω τα γράμματα πριν την μετατροπή?
kastel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Mια άλλη απορία που έχω όσο αφορά το WinAvi...όταν παίζω μια ταινία με το VLC player στο pc , το μέγεθος των υπότιτλων είναι μια χαρά. Όταν την μετατρέπω όμως με το WinAvi και την βλέπω στο dvd player οι υπότιτλοι είναι πολύ μικροί.Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώσω τα γράμματα πριν την μετατροπή? Δες τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB" από εδώ: www.kastel.gr (ισχύει και για τις μετατροπές).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.