vagelas13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια εδω 6 μερες σαν κεντρικη σελιδα βαζω το google και οταν ανοιγω το ιντερνετ με παη παλι msn το φταχνω απο εργαλεια και ξανα το ιδιο ξερη καποιος τι φταιει?
genius_13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Την κεντρικη σελιδα την ρυθμιζεις απο τα εργαλεια του browser σου.Εσυ απο εκει το εκανες?
vagelas13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 απο τα εργαλεια το εκανα κι εγω τι αλλο να φταιει? σορυ που αργησα βγηκα λιγο εξω
ANEMOS-V Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 an milas gia internet explorer..ta kanei kati tetoia.. spyware tha eine..kane kapio scan me to Spybot - Search & Destroy..& Ad-Aware SE Personal
Vagos_46 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ειχα το ιδιο προβλημα και με τον 6 και τον 7! 500 φορες ειχα βαλει την κεντρικη σελιδα που ηθελα αλλα μετα απο 2-3 επανεκκινησεις του ie παλι στο msn με εβγαζε! ισως δεν δεχεται αλλαγη ή ισως καποιο bug. οποιος γνωριζει καποια λυση ας διαφωτισει!!
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 εγώ ξέρω την λύση βάλτε firefox όχι ένταξη πλακα κάνω γιατί θα με κυνηγήσουν οι πιο πολύ λάτρεις το Ie ψάξτε για ιούς και διαφορα αλλα σκουλήκια κλπ κλπ (όπως λέει ο ANEMOS-V) κάντε ένα clear στην λανθάνουσα μνήμη του explorer σας καθαρίστε και τα κουλουράκια και δοκιμάστε πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.