Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο πρόγραμμα αντιγραφής DVD

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To nero giati ayto kseroume auto ampisteuomaste ::PP

Το Nero το για απλες εγγραφες βεβαια!

Για αντιγραφα ασφαλειας ταινιων το Rip4Me!

Δημοσ.

Δουλευω το dvd_decrypter 3.5.4.0 + slysoft_anydvd 6.0.8.2 και ενω γραφει τα αρχεια στον δισκο, μετα οταν προσπαθω να παιξω το DVD απο το PowerDVD μου βγαζει αυτο το λαθος.

Error Code: 89030000

Unknown file format

Τι παιζει? Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

datanet δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθεισω αλλα γιατι ασχολεισαι ακομα με το decrypter ? dvd shrink πολυ καλυτερο και πιο ευχρηστο και αν εχεις προβληματα με ορισμενες προστασιες dvdfab platinum τελευταια εκδοση...δεν με εχει απογοητευσει ποτε.....

Δημοσ.
Δουλευω το dvd_decrypter 3.5.4.0 + slysoft_anydvd 6.0.8.2 και ενω γραφει τα αρχεια στον δισκο, μετα οταν προσπαθω να παιξω το DVD απο το PowerDVD μου βγαζει αυτο το λαθος.

Error Code: 89030000

Unknown file format

Τι παιζει? Τι μπορω να κανω?

datanet δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθεισω αλλα γιατι ασχολεισαι ακομα με το decrypter ? dvd shrink πολυ καλυτερο και πιο ευχρηστο και αν εχεις προβληματα με ορισμενες προστασιες dvdfab platinum τελευταια εκδοση...δεν με εχει απογοητευσει ποτε.....

Το τσεκαρω αυτη την στιγμη και θα αναφερω. ευχριστω. Ελπιζω να δουλεψει!

Δημοσ.

Το anydvd που έχεις είναι πολύ παλιό.. Αναβάθμισέ το ή τσέκαρε και το dvdfab platinum που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.

Δημοσ.

DVDFab +1 και από μένα...

Δημοσ.

Xexexe to kalhtero DVD/CDWriter eivai O SYNDIASMOS TWN PARAKATW:

Nero (for everyday tasks )

Alcohol (for make-image, burn image)

EAC (For Audio CDs)

dvddecrypter (special ops)

Δεν νομίζω οτι υπάρχει ένα "One ring to rule them all".... αναλογα με την περισταση και το κατάλιλο εργαλείο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...