yiannakas Δημοσ. 27 Απριλίου 2001 Δημοσ. 27 Απριλίου 2001 Παιδιά έχω την μητρική MSI K7T TurboR<BR>και έχω δύο σκληρούς, ένα cdrw και ένα dvd rom και θέλω να τους βάλω στο RAID και ενώ<BR>κάνω disable το usb keyboard και mouse (που<BR>συστείνει η MSI) δεν μπορώ να το καταφέρω.<BR>Δεν αναγνωρίζονται από το setup του RAID και<BR>κάνει booting από το ide 1 ή 2<BR>ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ<BR>
flashfix Δημοσ. 27 Απριλίου 2001 Δημοσ. 27 Απριλίου 2001 -Στο Bios σαν 1st boot device έχεις το ΑΤΑ;<BR>-Τους έχεις βάλει σαν master στα IDE 3 και IDE 4 αντίστοιχα;<BR>-Έχεις συνδέσει τα καλωδια σωστά; (με την μπλέ απόληξη στο motherboard)<BR>-Οι δυό δίσκοι έχουν την ίδια χωρητικότητα;<P>Αν σ΄ ενδιαφέρει στο <A HREF="http://www.hardocp.com" TARGET=_blank>www.hardocp.com</A> έχει test του MSI K7T TurboR με screenshots απ΄τις<BR>ρυθμίσεις του bios και benchmarks.<P><BR><p>[This message has been edited by flashfix (edited 27-04-2001).]
dpolal Δημοσ. 27 Απριλίου 2001 Δημοσ. 27 Απριλίου 2001 Φίλε εννοείς ότι θες να βάλεις τους δίσκους ΚΑΙ τα cdrom, dvd πάνω στο RAID????????????<P>Έτσι όπως τα λες εγώ αυτό κατάλαβα μάλλον...<P>Αλλά το RAID είναι ΜΟΝΟ για δίσκους και χρησιμοποιείτε για mirroring και Backup...<P>Αν κατάλαβα λάθος μη λάβεις υπόψη την απάντηση αλλιώς...<P>Φιλικά.<BR>Δημήτρης.<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.