Προς το περιεχόμενο

Ποιο πρόγραμμα για αντικατάσταση του Adobe Acrobat 8?

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάτι πολύ ελαφρύ. Με ενδιαφέρουν λειτουργίες όπως markup (highlighting) , pdf securing, page editing (crop, rotate etc).

Yπάρχει σε freeware/opensource για win?

Προσοχή δεν μιλάω για Acrobat reader, αλλά για το full Adobe Acrobat.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποσο βαρύ είναι το 8, αλλά παλιότερες εκδόσεις που έχω δουλέψει λίγο, δεν μου παρουσίασαν πρόβλημα. Αλήθεια, τι σύστημα έχεις (μνήμη, επεξεργαστής...)

Δημοσ.

Δεν θέλει reader o άμθρωπος. Το αντίστοιχο του πλήρους acrobat θέλει. Κανονικά θα έπρεπε να πετάει στο 8 με τέτοια στοιχεία. Νομίζω οτι στο open office υπάρχει και pdf creator.

• Members
Δημοσ.

Ουπς, συγνώμη...

Τότε σε αυτή την περίπτωση έχω δοκιμάσει το PDFCreator, το οποίο κάνει καλή δουλειά, αλλά είναι μόνο για δημιουργία pdf αρχείων και όχι reader. Μπορείς πάντως να το δοκιμάσεις σε συνδυασμό με το foxit που ανέφερα πιο πάνω.

Το open office όντως υποστηρίζει τη δημιουργία pdf αρχείων, όπως επίσης και το office 2007 με την προσθήκη ενός plugin.

Πάντως κι εγώ πιστεύω πως ο Acrobat δεν θα έπρεπε να είναι αρκετά βαρύς για το σύστημά σου.

Δημοσ.

Είπαμε δε θέλει reader :). Αν θέλετε να προτείνετε ντε και καλά κάποιο πρόγραμμα της Foxit, αυτό είναι το Foxit PDF Creator το οποίο όμως δεν είναι free...

• Members
Δημοσ.

Πλήρης αντικατάσταση του Acrobat από δωρεάν πρόγραμμα δε νομίζω πως υπάρχει. Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη δωρεάν λύση είναι αυτή που ανέφερα πιο πάνω: συνδυασμός του pdfcreator και του foxit reader.

Δημοσ.
Πλήρης αντικατάσταση του Acrobat από δωρεάν πρόγραμμα δε νομίζω πως υπάρχει. Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη δωρεάν λύση είναι αυτή που ανέφερα πιο πάνω: συνδυασμός του pdfcreator και του foxit reader.

οπότε θα έχεις έναν creator, έναν reader και κανέναν editor...

• Members
Δημοσ.

Βασικά είναι δύο προγράμματα, καθώς ο foxit, εκτός από reader, έχει κάποιες δυνατότητες editor, αν έχω καταλάβει καλά τι ζητάς (notes, highlighting κ.α).

edit: μιλάμε πάντα για freeware λύσεις έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...