Προς το περιεχόμενο

Κινητό που να συνδέεται σε java client εφαρμογή-web aplet

prezakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω να βρω ένα κινητό που να μπορεί να τρέξει java client σε web aplet ή aplication.Βασικά,για να μην λέω τα δικά μου και δεν βγάζει κανείς άκρη,για παράδειγμα θέλω να μπορεί να συνδεθεί και να τρέξει εφαρμογές όπως o java client του http://www.exares.gr και να μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Όσον για το κόστος αυτό το συζητάμε.

Περιμένω την πολύτιμη βοήθειά σας.

Δημοσ.

Κοίτα όντως είναι κάπως εξειδικευμένο γι'αυτο το forum αυτό που ρώτησα.Συνεπώς καλά κάνει ο j0j0 κ το επισημαίνει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Κοίτα όντως είναι κάπως εξειδικευμένο γι'αυτο το forum αυτό που ρώτησα.Συνεπώς καλά κάνει ο j0j0 κ το επισημαίνει.

Βασικά εσύ το ρώτησες περίεργα... Δεν ψάχνεις κινητό που να τρέχει java αλλά έναν browser για κινητά που να το υποστηρίζει. Άρα μπορείς να τσεκάρεις αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τρέξει java εφαρμογές σε μια ιστοσελίδα. Ο Browser των ΝΟΚΙΑ για παράδειγμα δεν μπορεί να το κάνει, μπορείς όμως να δεις μήπως κάνει κάτι παραπάνω ο OPERA (δεν μπόρεσα να το τσεκάρω γιατί ξαφνικά σταμάτησε να τρέχει στο Ε61 μου...:mrgreen: )

Δημοσ.

βασικά εγώ πιστεύω οτι ψάχνει κινητό που να υποστηρίζει Java Se (Standard Edition) και όχι Java Me (Micro Edition) που υποστηρίζουν συνήθως τα κινητά.. Νομίζω κινητό τύπου P990 θα μπορούσε αλλά παίζουν πολλά σε θέματα συμβατότητας και ίσως βιβλιοθηκών που χρησιμοποιεί η εκάστοτε εφαρμογή.. Ίσως με κάποιον emulator κινητού που κυκλοφορούν στο net να μπορείς να τεστάρεις τι παίζει..

Δημοσ.
Τσ Τσ Τσ... :mrgreen:

Αμέσως μόλις δείτε ότι δεν σας απαντάει κανείς αρχίζετε τα σχόλια... :twisted:

tou apantisa idi se allo forum,

giati oi apantiseis edw einai polu genikes

k aoristes

• Super Moderators
Δημοσ.
tou apantisa idi se allo forum,

giati oi apantiseis edw einai polu genikes

k aoristes

looooooooooooool

ναι, έτσι είμαστε εδώ στο insomnia! Γενικοί και αόριστοι!

:twisted: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...