Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός/Συντήρηση/Μεταφορά laptop !!!

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Auto to problimataki to eixa egw otan epaza world of warcraft, opou uparxei mia stampa aristra katw apo to pliktrologio, alla den fenete, para mono an pas polu plagia, wste na katalaveis thn diafora.

Emena h monh lush mou fenetai mono kanena xarti endiamesa, h to autokolito pou xrhsimopoieis. Kata ta alla den mou erxetai kamia allh lush.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Για τον πεπιεσμένο αέρα υπάρχει σπρέυ, που κυκλοφορεί στην αγορά και δε θέλει τίποτα (μηχανηματάκια κ.α.), ενώ έχω δει και ένα πραγματάκι usb, που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Εγώ χρησιμοποιώ το σπρέυ. Επίσης για οθόνη κάτι σπρέυ που έχει το Πλαίσιο της Connect λένε;

Μόλις πήρα αυτό το spray της connect από το Πλαίσιο και καλά για τις οθόνες laptop. Πολύ..μούφα..Ψέκασα όπως έλεγαν οι οδηγίες και μετά κανένα τέταρτο μου πήρε το σκούπισμα για να φύγουν όλα τα σημάδια του spray.Δλδ εάν δεν έριχνα spray το ίδιο θα έκανα..Αλλά θα γλίτωνα τα 10Ε

Μόλις πήρα αυτό το spray της connect από το Πλαίσιο και καλά για τις οθόνες laptop. Πολύ..μούφα..Ψέκασα όπως έλεγαν οι οδηγίες και μετά κανένα τέταρτο μου πήρε το σκούπισμα για να φύγουν όλα τα σημάδια του spray.Δλδ εάν δεν έριχνα spray το ίδιο θα έκανα..Αλλά θα γλίτωνα τα 10Ε

Aν διάβαζα το μήνυμά σου νωρίτερα, θα είχα γλιτώσει κι εγώ αυτή τη βλακεία. Εντελώς, άχρηστο. Το πήρα κι εγώ σήμερα και ήταν ένα χάλι. Για την οθόνη μου φαίνεται καλύτερα ένα πανάκι τελικά.

En olighs den sinistate na to xrisimopoihsw gia na katharisw to anemistiraki?

Αν το αγόρασες,καθάρισε ανεμιστηράκιή ότι άλλο θέλεις.Εγώ πάντως την οθόνη του vaio δεν θα την ξαναψεκάσω.Θα το ξοδέψω όλο μου φάινεται στον καθαρισμό της TV.

Υ.Γ. Και μου έλεγε η μάνα μου.."πάρε το πανάκι από τα γυαλιά μου, είναι καινούργιο και καθαρό". Εγώ ο έξυπνος πήρα πανάκι από το πλαίσιο με 10Ε μαζί με ένα υγρό αγνώστου συνθέσεως (μακάρι να είναι απεσταγμένο νερό). Και ρωτώ τον πωλητή στο πλαίσιο:"Αυτό τη διαφορά έχει που λέει για οθόνες laptop και κάνει 10Ε και είναι μια σταλιά με το άλλο που είναι λίγο πιο μεγάλο αλλά για οθόνες LCD γενικά";Μου απάντησε ότι οι οθόνες laptop είναι πιο ευαίσθητες και χρειάζονται αυτό!

Ρε παρτε swiffer πανακια απο το super-market.

http://www.swiffer.com/swiffer/en_US/sweeper.do

Δεν χρειαζεται ουτε σπρευ, ουτε υγρα και λαλακιες. Τα βρεχετε ελαφρα ΑΦΟΥ εχετε πρωτα τραβηξει την σκονη με το στεγνο πανακι. Και για τον ανεμιστηρα, αν δεν θελετε να το ανοιξετε το πι-σι καλυτερα φυσηξτε με το στομα, οτιδηποτε αλλο μπορει να καταστρεψει τα φανς αν τα αναγκασει να περιστραφουν με την αναποδη φορα, μου εχει συμβει.

Ρε παρτε swiffer πανακια απο το super-market.

http://www.swiffer.com/swiffer/en_US/sweeper.do

Δεν χρειαζεται ουτε σπρευ, ουτε υγρα και λαλακιες. Τα βρεχετε ελαφρα ΑΦΟΥ εχετε πρωτα τραβηξει την σκονη με το στεγνο πανακι. Και για τον ανεμιστηρα, αν δεν θελετε να το ανοιξετε το πι-σι καλυτερα φυσηξτε με το στομα, οτιδηποτε αλλο μπορει να καταστρεψει τα φανς αν τα αναγκασει να περιστραφουν με την αναποδη φορα, μου εχει συμβει.

Αυτά τα νοτισμένα λες; Κάνουν δουλειά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...