mentoras99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Απο τα διαθεσιμα προγραμματα file sharing για mac, ποια προτιματε? Δοκιμασα μερικα αλλα μου φανηκαν καλα, αλλα οχι. Το tomato για torrent φανηκε καλο. Το bits-on-wheels οχι. Επισης το frostwire δεν μου δουλεψε, βασικα δεν συνδεθηκε ποτε με αξιοπρεπη ταχυτητα και δεν εφερνε αποτελεσματα. Τι προτεινετε σε emule-clients, torrents κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractal87 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Για torrent client σου προτείνω ανεπιφύλακτα Transmission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 απο όσα δοκίμασα δοκίμασα για torrents μόνο το xtorrent(shareware - beta) με κάλυψε και ο azureus, προτίμησα τον azureus με κάτι άλλο να πω την αμαρτία μου δεν ψάχτικα (emule - dcc ).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ...και εγώ με την σειρά μου θα πρότεινα Transmission, αν και τώρα τελευταία μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει περισσότερα connections από άλλα torrent clients και μπουκώνει την γραμμή, ίσως πάλι φτέει η HoL... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι το Transmission είναι banned client σε μερικούς torrent trackers. Ξέρω σίγουρα για δύο private trackers. Η αιτιολογία: Transmission announces to the tracker far too frequently - doesn't obey bittorrent protocol, excessive upload 'bug'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ένας ελληνικός tracker προτρέπει τα μέλη του να μην χρησιμοποιούν τον Transmission, διότι αναφέρει λανθασμένα τα ratios... Πάντος προσωπικά δεν μου έκανε καμία απολύτως ζημιά ο Transmission στον tracker αυτό, για το 7-μηνο που τον χρησιμοποιούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.