GRECTORAS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Φορτώνει στο start up ενός pc .Από όσο ξέρω είναι task manager και δημιουργεί dll στα libraries.Στην έναρξη τι δουλειά έχει?Είναι κάνα trojan ή μου φαίνεται?Το ξετσεκάρω(από msconfig) και μετά ξαναφορτώνει μόνο του(και είναι πάλι τσεκαρισμένο).Spybot,ΚΑΙ ADWARE τρέξαν και βγάλαν πολύ πράγμα αλλά αυτό niet.Το spybot μάλιστα λέει πως δεν του επιτράπηκε να ολοκληρώσει εξαιτίας ενός kernel(κάπως έτσι αρχείου).ANY IDEAS?
pusher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ακολουθεί κείμενο από τη σελίδα http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/rundll32/ rundll32.exe - rundll32 - Process Information Process File: rundll32.exe or rundll32 Process Name: Microsoft Rundll32 Click Here to Run a Free Scan for rundll32.exe Related Errors Description: rundll32.exe is a process which executes DLL's and places their libraries into the memory, so they can be used more efficiently by applications. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated. Note: rundll32.exe is a process registered as a backdoor vulnerability which may be installed for malicious purposes by an attacker allowing access to your computer from remote locations, stealing passwords, Internet banking and personal data. This process is a security risk and should be removed from your system. Note: rundll32.exe could also be a process which belongs to the . This program is a non-essential process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems. Determining whether rundll32.exe is a virus or a legitimate Windows process depends on the directory location it executes or runs from in WinTasks. Click Here to Scan Your PC including rundll32.exe to Detect any Security Threat Αφού το Spybot & το Ad-Aware δε βρήκαν κάτι σχετικό μάλον δε συμβαίνει τίποτα...
Powerline Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Για να απλοποιήσω οτι ανέφερε ο Pusher παραπάνω, θα το κάνω λίγο μπακαλίστικο. Αν το rundll στο βρίσκει ο Task Manager στο System λογικά είσαι εντάξει. Αν το βρεί κάπου αλλού, τότε ναι, μπορείς να ανυσηχείς.
pusher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Για να απλοποιήσω οτι ανέφερε ο Pusher παραπάνω, θα το κάνω λίγο μπακαλίστικο. Αν το rundll στο βρίσκει ο Task Manager στο System λογικά είσαι εντάξει. Αν το βρεί κάπου αλλού, τότε ναι, μπορείς να ανυσηχείς. Έτσι ακριβώς... Για την ακρίβεια πρέπει να βρίσκεται στο φάκελο αυτής της διαδρομής --> C:\WINDOWS\system32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.