Προς το περιεχόμενο

prwti fora apple

gwgwsk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή κάτι μου έτυχε τελικά την δευτέρα και δεν ανέβηκα αθήνα... αν τελικά πάω το Σάββατο στα FNAC λογικά θα βρώ ετοιμοπαράδοτο?

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το fnac μετράει πολύ! όχι μόνο πήρα ετοιμοπαράδατο το imac αλλά είχα και την επιλογή ανάμεσα σε uk και gr version!

Δημοσ.

Φίλε Sincere την προηγούμεν εβδομάδα ρώτησα στο Multirama στη Στουρνάρη και είχε και το μαύρο και το άσπρο 2Ghz ετοιμοπαράδοτα σε 12 άτοκες ~1595 ~1395 αντίστοιχα.Έχει και μια τσαντούλα πλάτης γύρω στα 50-55 ευρώ καταπληκτική να την πάρεις σετ.Ψήνομαι και εγώ καιρό για να χτυπήσω ένα απο τα 2.Αν είναι να παραγγείλεις αν και το μαύρο είναι πιο όμορφο ,με τα ίδια λεφτά πάρε το άσπρο με 2GB μνήμη.

Δημοσ.

Paidia na rwtisw kati piga sto applestore stin Thessaloniki kai rwtisa gia aggliki i elliniki ekdosi kai moy eipan an parw aggliki k balw meta programma gia ellinika opws eixa apofasisei na kanw mporei na exw problima me tin antiproswpia an xreiastw kati argotera.

isxyei kati tetoio?xerei kaneis???:(

• Super Moderators
Δημοσ.
Paidia na rwtisw kati piga sto applestore stin Thessaloniki kai rwtisa gia aggliki i elliniki ekdosi kai moy eipan an parw aggliki k balw meta programma gia ellinika opws eixa apofasisei na kanw mporei na exw problima me tin antiproswpia an xreiastw kati argotera.

isxyei kati tetoio?xerei kaneis???:(

Aν σου είπαν κάτι τέτοιο, λένε χοντρά ψέματα και πάνε να σου πουλήσουν την ακριβότερη "ελληνική έκδοση".

Γράψτους στα παλαιότερα των adidas σου.

Δημοσ.

nai etsi moy eipan...den isxuei kati tetoio diladi e?

episis moy eipan oti i elliniki ekdosi einai to idio kali se thema symbatotitas opws k i aggliki.

k ayto moyfa einai??

Δημοσ.

Η "ελληνική" έκδοση (ονομαζόμενη "gr-update") που δίνει η Rainbow (επίσημος μεταπωλητής) είχε στο παρελθόν προβλήματα συμβατότητας με κάποιες εφαρμογές. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο τώρα ή αν έχουν διορθωθεί.

Από την άλλη, για το δωρεάν πρόγραμμα εξελληνισμού Hello MacOS! που κυκλοφορεί στο internet δεν έχουν ακουστεί μέχρι τώρα παράπονα.

Έτσι κι αλλιώς, για τη σωστή λειτουργία του Mac δεν χρειάζεσαι κανένα από τα δύο. Υποστήριξη για να γράφεις και να διαβάζεις ελληνικά υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Αυτό που προσφέρουν τα δύο πακέτα εξελληνισμού είναι μετάφραση των βασικών μενού του συστήματος στα ελληνικά και κάποιες επιπλέον γραμματοσειρές.

Δημοσ.

Παιδιά Καλημέρα.

Εμφανίστηκα την Πέμπτη το απόγευμα στα Fnac και ρώτησα για ετοιμοπαράδοτο Macbook 2Ghz άσπρο αγγλικό και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ενώ η παραλαβή για σήμερα παρασκευή δεν περιελαμβανε κάποιο τέτοιο (βασικά δεν περιελάμβανε και τίποτα ουσιαστικό εκτός από δυο απ τα μικρότερα μοντέλα (1.8GHz) κι αυτά μαύρα και κρατημένα).

Πήρα τηλέφωνο και στην System graph την τρίτη και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει κάποιος πωλητής μαζί μου. Ακόμη περιμένω...

Αν ειναι ποτε δυνατον!!!

Να έχεις κάνει τόσο ψάξιμο τόση ερεύνα και τι στιγμή που το παίρνεις απόφαση και θες να το αγοράσεις μετρητής να σε κρεμάνε οι εταιρίες!!!!

Θέλω macbook και το θέλω τώρα!

Μονη μου λύση και ελπίζω τυχερή τα multirama στη στουρναρη (Thanks ripper386 για την πληροφορία)

άλλη λύση έχετε να προτείνετε???

Ευχαριστώ

P.S. Οσο για το χρώμα κατέληξα στο άσπρο γιατί 1) είναι ένα ιδιαίτερο άσπρο που ξεκουράζει το μάτι και δεν χάνεται μέσα στην μαυρίλα και 2) μερικά πράγματα αξίζουν στο φυσικό τους χρώμα (Βλέπε Ferrari, Ducati,.....)

Δημοσ.

Μπορεί πράγματι να μην το βρεις ετοιμοπαράδοτο. Αν θυμάμαι καλά η fnac φέρνει κάθε παρασκευή. Αν παραγγείλεις ένα, υπό κανονικές συνθήκες σε μια εβδομάδα θα το έχεις. Και τη systemgraph ξανακάλεσέ την εσύ. :)

Δημοσ.

Εχω εδω και 2 χρονια ενα PowerBook G4 12" και μπορω να πω οτι η κατασταση του ειναι σχεδον ιδια με τοτε που το πηρα. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με αυτο και παρα το γεγονος οτι εχουν βγει καινουργια δεν το αλλαζω με τιποτα :P

Τωρα σκοπευω να κανω και τη μεγαλη αλλαγη παιρνοντας εναν iMac και πετωντας ολα τα χλαπατσιμπλαλα που εχω γεμισει με το pc (περιφερειακα, οθονες κτλ).

Να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν παρα πολυ λιγα πραγματα που κανουν τα PC και δεν κανει το Mac και αυτα ειναι ακρως εξειδικευμενα που απαιτουν PC-Windows. Αν δεν χρειαζεσαι τετοια εξειδικευση.... get a Mac :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...