Προς το περιεχόμενο

prwti fora apple

gwgwsk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Τα ερωτήματα που αναφέρονται στην εγκατάσταση Windows σε υπολογιστές Macintosh μεταφέρθηκαν εδώ.

Γενικός κανόνας:

• Στην ενότητα MacOS ανήκουν όλα τα ερωτήματα/θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με το λειτουργικό MacOS όσο και με λογισμικό (software) για τους υπολογιστές της Apple.

• Στην ενότητα Apple ανήκουν όλα τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα μηχανήματα της Apple (hardware).

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thresher όπως σου έγραψα και σε άλλο topic το έχω πάρει απόφαση ότι θα κάνω join την παρέα σας απλά εχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με το μοντέλο.

macbook 2.GHz ή macbook pro 2.16Ghz.

Και τα δυο με καλύπτουν απόλυτα στισ ανάγκες μου αλλά το πρώτο το αγοράζω άνετα αλλά για το δεύτερο θα πέσει ζόρι.

Δεν ξερώ τι να κάνω. Να πληρώσω τόση διαφορά στα χρήματα μόνο και μόνο για το μέγεθος τησ οθόνης?

Αν αργότερα μετανιώσω και θέλω μεγαλύτερη?

Thresher όπως σου έγραψα και σε άλλο topic το έχω πάρει απόφαση ότι θα κάνω join την παρέα σας απλά εχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με το μοντέλο.

macbook 2.GHz ή macbook pro 2.16Ghz.

Και τα δυο με καλύπτουν απόλυτα στισ ανάγκες μου αλλά το πρώτο το αγοράζω άνετα αλλά για το δεύτερο θα πέσει ζόρι.

Δεν ξερώ τι να κάνω. Να πληρώσω τόση διαφορά στα χρήματα μόνο και μόνο για το μέγεθος τησ οθόνης?

Αν αργότερα μετανιώσω και θέλω μεγαλύτερη?

Είναι και η κάρτα γραφικών, είναι και το σασί από τιτάνιο, είναι και τα πλήκτρα που φωτάνε (ή λαμπάνε - όπως σε βολεύει) είναι και η οθόνη μεγαλύτερη, είναι και ένα χιλιάρικο παραπάνω οπότε πάρε MacBook.

χαχαχαχαχα

Είναι και η κάρτα γραφικών, είναι και το σασί από τιτάνιο, είναι και τα πλήκτρα που φωτάνε (ή λαμπάνε - όπως σε βολεύει) είναι και η οθόνη μεγαλύτερη, είναι και ένα χιλιάρικο παραπάνω οπότε πάρε MacBook.

χαχαχαχαχα

Αρε Snollygoster πάντα κατατοπιστικότατος είσαι..... :-D

Αν έχεις τα φράγκα και γουστάρεις πάρε το Pro αλλιώς έλα και εσύ στην παρέα τον πολλών με τα απλά.... ;)

ε Snollygoster ????

Προσωπικά δε πιστεύω ότι αξίζει.

Εκτός αν το θες για gaming λόγω gfx card.

Το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης το θες on the move? Σπίτι το συνδέεις και με ένα external monitor αν χρειαστεί. Φορητότητα (να το ανοίγεις σε αεροπλάνο/λεωφορείο π.χ.) από την άλλη δε μπορείς να έχεις εκ των πραγμάτων με το MBP.

Compare Specs

Πάτα στο tab "Complete specs" για να δεις λεπτομερώς.

Παιδιά είστε όλοι πάρα πολύ κατατοπιστικοί και σας ευχαριστώ γι' αυτό.

Ασχολούμαι με την έρευνα στη μικρο- και νανο- ηλεκτρονική. (Ξεκινώ διδακτορικό και ήδη ασχολούμαι με πειράματα, ταξίδια για συνέδρια και τα συναφή) οπότε όπως καταλαβαίνετε καμία σχέση με παιχνίδια ή εφαρμογές multimedia και γραφικών.

Στη χειρότερη περίπτωση θα έχω μέσα matlab και θα κάνω κάποιους βαρείς υπολογισμούς.

Cue το post σου ήταν πάρα πολύ κατατοπιστικό ειδικά το compare specs. Εχω ανάγκη την φορητότητα ενώ δεν είχα σκεφτεί την δυνατότητα εξωτερικού monitor.

Thresher τα φράγκα για pro δεν είναι το κύριο πρόβλημα αυτό που με καίει πραγματικά είναι να μην πάρω κάτι μικρό και μετά δω οτι δεν χωράνε τα παράθυρα στην οθόνη και πω οχ ρε π.... τι μ... κάναμε??

Έψαξα στην αποθήκη, βρήκα και μέτρησα το monitor απο το τελευταίο desktop που πέρασε απο τα χέρια μου (AMD Duron 850ΜΗz...) και το βρήκα 14.5 ίντσες. Δεν θυμάμαι να με κούραζε τότε ή να είχα κάποιο άλλο πρόβλημα, πόσο μάλλον μια οθόνη apple.

Νομίζω οτι καταλήγω στο macbook 13.3 white 2Ghz αγγλικό. Τι λέτε????

Τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά που μπορώ να την μάθω?

Υπάρχει κάποια τελευταία συμβουλή πριν την παραγγελία?

Κάτι που πρέπει να προσέξω στην αγορά?

Κάποια περιφερειακά η προγράμματα που πρέπει να παραγγείλω μαζί με το μηχάνημα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το θέλεις καθαρά φορητότητα ;)

Η οθόνη όπως έχω ξανα πει είναι πάρα πολύ καλή και καθόλου κουραστική.

Γενικά το Mac OS X σου δίνει την εντύπωση οτι είναι πολύ μεγαλύτερη.. :)

Το κακό απο εδώ και πέρα είναι οτι απο την μέρα που θα το παραγγείλεις (αν φυσικά δεν έχει ετοιμοπαράδοτο) θα πρέπει να περιμένεις 3 εβδομάδες. Αλλά αξίζει...

Καλό είναι πρώτα να το παραγγέλνεις και μετά να το σκέφτεσαι...;)

"Tο κακό απο εδώ και πέρα είναι οτι απο την μέρα που θα το παραγγείλεις (αν φυσικά δεν έχει ετοιμοπαράδοτο) θα πρέπει να περιμένεις 3 εβδομάδες." :cry: :cry: :cry: :cry:

"Αλλά αξίζει..." (Το μόνο σίγουρο) :-D :-D :-D

Κάτι τελευταίο αλλά όχι λιγοτερο σημαντικό: Άσπρο ή Μαύρο???

Αυτό είναι καθαρά θέμα δικής σου αισθητικής(και τσέπης) καθώς από άποψη επιδόσεων δεν προσφέρει κάτι συγκλονιστικά παραπάνω.

Sincere ήμουν πέρσι στη θέση σου. Στο πρώτο ταξίδι για δουλειά σε ερευνητικό κέντρο για 1 εβδομάδα πήγαινα περπατώντας σε ένα λόφο έξω από το Παρίσι (μετά από μετρό κλπ) με ένα 15" λαπτοπ (δανεικό) στο χέρι . Μέτα από εκεί και πέρα είπα θα πάρω το ποιο μικρο που μπορώ να αγοράσω. Και πήρα το ibook 12" και τσάντα στην πλάτη. Πίστεψε με μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και στα συνέδρια συνήθως δεν χρειάζεται να ψάχνεις πρίζα. Αφου η μπαταρία κρατάαααει...

Αυτό είναι καθαρά θέμα δικής σου αισθητικής(και τσέπης) καθώς από άποψη επιδόσεων δεν προσφέρει κάτι συγκλονιστικά παραπάνω.

Ναι, αλλά άσπρο!!! :mrgreen:

Και εγώ λέω άσπρο γιατί το μόνο που αλλάζει είναι ο δίσκος που νομίζω δεν χρειάζεται οπότε τζάμπα τα λεφτά.

Στο άσπρο μου αρέσει που είναι κάτι διαφορετικό απο όλα τα άλλα τα μαύρα....

Φυσικά αυτό το λέω γιατί δεν έχω δει το μαύρο και δέν ξέρω πως θα είναι...

Το κορυφαίο για μένα είναι το αλουμίνιο μιας και είχα ένα PowerBook 12' πριν...

Μου λείπει ο μικρούλης.... :(

Πήγαινε στα fnac μάστορα και 12 άτοκες και μπορεί να το πάρεις και ετοιμοπαράδοτο. Έτσι το πήρα κι εγώ το Δεκέμβρη που μας πέρασε. Ακριβώς το ίδιο μοντέλο.

και τα fnac ετοιμοπαράδοτα δεν έχουν, και εγω είμαι σε αναμονή. Έχουν παραλαβή συνήθως Παρασκευή αργά το απόγευμα, ετσί τουλάχιστον μου είπαν στο τηλέφωνο την Δευτέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...