froufrou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Καλησπερα , Απο την Παρασκευη το απογευμα εχω macbook 13.3. Θα σας πω απλα οτι ειμαι υπερευχαριστιμενη απο την επιλογη μου. Επελεξα να το παρω για την αυτονομια της μπαταριας , για την οθονη και για τον σχεδιασμο και ελεγα οτι θα του βαλω windows για οτιδηποτε χρειαστω !!!! Ε λοιπον μεσα σε αυτες τις 5 μερες ειδα οτι δεν υπαρχει κατι που να χρειαζομαι να βαλω και δεν παιζει σε mac ! Οτι ηθελα το βρηκα στο internet και δωρεαν !! Δεν προκειτε να του βαλω windows δεν υπαρχει λογος ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ
gwgwsk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Καλησπερα , Απο την Παρασκευη το απογευμα εχω macbook 13.3. Θα σας πω απλα οτι ειμαι υπερευχαριστιμενη απο την επιλογη μου. Επελεξα να το παρω για την αυτονομια της μπαταριας , για την οθονη και για τον σχεδιασμο και ελεγα οτι θα του βαλω windows για οτιδηποτε χρειαστω !!!! Ε λοιπον μεσα σε αυτες τις 5 μερες ειδα οτι δεν υπαρχει κατι που να χρειαζομαι να βαλω και δεν παιζει σε mac ! Οτι ηθελα το βρηκα στο internet και δωρεαν !! Δεν προκειτε να του βαλω windows δεν υπαρχει λογος ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ froufrou pires tin aggliki ekdosi???
froufrou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 nai tin aggliki ekdosi peira kai mexri stigmis ola kala
UmbertoJeco Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Να το χαιρεσαι Φρουφρου Με την ευκαιρια αυτη να σε ρωτησω και κατι, η οθονη του ειναι ικανοποιητικη απο θεμα ποιοτητας εικονας και χρωματος? Και πανω απ' ολα, ειναι ξεκουραστο το μεγεθος της καθως λειτουργεις το Notebook? Η ειναι κουραστικη και δυσκολο να πλοηγηθεις σε πολλα παραθυρα εξαιτιας των 13 ιντσων? Thx, και παλι μεγεια. Ακομα ενας που σκοτωνει τα Windows, hehe.
Thresher Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Φίλε UmbertoJeco η οθόνη είναι πολύ καλη δεν καταλαβαίνεις ούτε στιγμή οτι είναι τόσο μικρή...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Παρακαλώ ερωτήσεις για λογισμικό να γίνονται στο σχετικό topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182618 Τα ερωτήματα του μέλους Sincere (καλώς ήρθες! ) σχετικά με το Matlab μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182618&page=8
Sincere Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Sorry για το λάθος. (Έχω μικρή εξοικείωση με τα forums:confused: ) (καλώς σας βρήκα ) Σχετικά με την οθόνη, έχω ακούσει οτι έχει κάποια διαφορά απο τισ οθόνες των 15 και 17 νομίζω στην γυαλάδα. Αυτό δημιουργεί κάποια δυσκολία?
Snolly Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Sorry για το λάθος. (Έχω μικρή εξοικείωση με τα forums:confused: ) (καλώς σας βρήκα ) Σχετικά με την οθόνη, έχω ακούσει οτι έχει κάποια διαφορά απο τισ οθόνες των 15 και 17 νομίζω στην γυαλάδα. Αυτό δημιουργεί κάποια δυσκολία? Στις πολιτισμένες χώρες (κοινώς όχι στην Ελλάδα) μπορείς να παραγγείλεις το φορητό σου Apple με επιλογή οθόνης είτε mat είτε glossy.
Ic3m@N Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 χμ...νομίζω στο applestore έχει να κανεις τέτοια επιλογή... anyway... default ποια οθόνη είναι η ματ ή η glossy?
Snolly Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 χμ...νομίζω στο applestore έχει να κανεις τέτοια επιλογή... anyway... default ποια οθόνη είναι η ματ ή η glossy? default είναι η glossy
warchief Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 @Snollygoster: Νομίζω αυτη η επιλογή είναι μόνο για mbp, το mb ερχεται μόνο με glossy...
Ic3m@N Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 ok thanx...κάνω τις τελευταίες έρευνες τώρα καθώς τη δευτέρα με το καλό θα παρω/παραγγείλω το Macbook μου
Thresher Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Φίλε Ic3m@N μην κάνεις καμία έρευνα. Πίστεψε με δεν χρειάζεται....
Ic3m@N Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 αφεντικό ότι έρευνα ήταν να κάνω την έχω κάνει εδώ και περίπου 1 μήνα όταν και μου πρωτομπήκε η σκέψη για αλλαγή...τώρα πλέον απλά κοιτάζω τις τελευταίες λεπτομέριες και δεν μπορώ να περιμένω να έρθει η δευτέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.