Προς το περιεχόμενο

Χάνονται τα σημεία επαναφοράς (Επαναφορά συστήματος)

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ δημιουργώ σημείο επαναφοράς την άλλη μέρα ή μετά από boot χάνεται και δεν υπάρχει κανένα.

Εχω XP sp2 με όλα τα updates.

Είναι ενεργοποιημένος ο δίσκος C με χώρο 20GB. Τους άλλους δίσκους τους έχω απενεργοποιημένους.

Αυτό γίνεται περίπου 2 μήνες.

? ? ? ? ? ? ? ? ?

Edit

Τα 20GB είναι μόνο για Επαναφορά συστήματος. Ο δίσκος έχει μπόλικο ελεύθερο χώρο.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται το σύστημα απο μόνο του δεν δημιουργεί σημεία επαναφοράς.

Μόνος μου δημιουργώ σημεία επαναφοράς

Φαίνεται και από το System Volume Information όπου τώρα με ένα σημείο έχει περίπου 52ΜΒ. Αργότερα , είναι σίγουρο θα χαθεί το σημείο αναφοράς και θα γίνει κάτι ψιλά.

Εχω βάλει στην ασφάλεια 1 χρήστη (μόνο ανάγνωση) για να μπορώ να βλέπω τι γίνεται.

Δημοσ.

Το σύστημα απο μόνο του δημιουργεί σημεία επαναφοράς, δεν ξέρω σε ποιές ακριβώς περιπτώσεις αλλα το κάνει σίγουρα.Πιθανό να το κάνει και στο restart που λες, ειδικά αν αντιλαμβάνεται οτι δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις κάτι νέο.

Πόσο χώρο του έχεις πει να χρησιμοποιεί; [Το 20 που λες είναι για την επαναφορά ή είνι η ολική χωρητικότητα του δίσκου σου;] Αν του έχεις δώσει λίγο χώρο για να δουλεύει πιθανό να είναι αυτό το πρόβλημα, διοτι πιθανό να αναγκάζεται να σβήσει το προηγούμενο για να χωρεσει το επόμενο.

Επίσης δοκίμασε να κάνεις απο μόνος σου έναν καθαρισμό των σημείων επαναφοράς [δοκίμασε αυτό των xp που σβήνουν τα πάντα εκτός απο το τελευταίο]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...