Προς το περιεχόμενο

ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΤΕ *21*

imported_Dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ME ton κωδικό *21*123321# ενεργοποιώ την προώθηση κλήσης. ¨ομως επειδή συνέχεια το ξεχνάω να το απενεργοποιήσω μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος κωδικός που να κάνει την προώθηση μόνο όταν το τηλέφωνο είναι απασχολημένο ;<BR>Ή υπάρχει κανα πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά (Δηλαδή μόλις μπαίνω στο ιντερνετ να μου κάνει την προώθηση και μόλις βγαίνω να την απενεργοποιεί.<BR>

Δημοσ.

Φίλε Dimitri,<P>σε ένα "flyer" του ΟΤΕ που έχω, λέει για αυτό που ζητάς:<BR>===================================<BR>ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ<BR>(παρέχεται με αίτηση)<P>Όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και δεν θέλετε να διακόψετε τη συνομιλία σας ακόμα και όταν σας καλεί τρίτος, μπορείτε να μεταφέρετε τις κλήσεις σας σε άλλο τηλέφωνο .<P>ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ *67*ΑΡΙΘ.ΤΗΛ.#<BR>ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ *#67#<BR>ΑΚΥΡΩΣΗ #67#<BR>===================================<BR>Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά ελπίζω να σε βοήθησα....<P>------------------<BR><FONT face="Comic Sans MS"><B>insomnia</B>: (ουσ.) αϋπνία<BR><B>insomniac</B>: (ουσ.) πάσχων από αϋπνία. . . . . . . . . . <A HREF="http://it.internations.net/registrygr/" TARGET=_blank>RegistryGr</A> </FONT f><p>[This message has been edited by Sean (edited 20-02-2001).]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...