imported_Dimitris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2001 ME ton κωδικό *21*123321# ενεργοποιώ την προώθηση κλήσης. ¨ομως επειδή συνέχεια το ξεχνάω να το απενεργοποιήσω μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος κωδικός που να κάνει την προώθηση μόνο όταν το τηλέφωνο είναι απασχολημένο ;<BR>Ή υπάρχει κανα πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά (Δηλαδή μόλις μπαίνω στο ιντερνετ να μου κάνει την προώθηση και μόλις βγαίνω να την απενεργοποιεί.<BR>
Sean Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2001 Φίλε Dimitri,<P>σε ένα "flyer" του ΟΤΕ που έχω, λέει για αυτό που ζητάς:<BR>===================================<BR>ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ<BR>(παρέχεται με αίτηση)<P>Όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και δεν θέλετε να διακόψετε τη συνομιλία σας ακόμα και όταν σας καλεί τρίτος, μπορείτε να μεταφέρετε τις κλήσεις σας σε άλλο τηλέφωνο .<P>ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ *67*ΑΡΙΘ.ΤΗΛ.#<BR>ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ *#67#<BR>ΑΚΥΡΩΣΗ #67#<BR>===================================<BR>Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά ελπίζω να σε βοήθησα....<P>------------------<BR><FONT face="Comic Sans MS"><B>insomnia</B>: (ουσ.) αϋπνία<BR><B>insomniac</B>: (ουσ.) πάσχων από αϋπνία. . . . . . . . . . <A HREF="http://it.internations.net/registrygr/" TARGET=_blank>RegistryGr</A> </FONT f><p>[This message has been edited by Sean (edited 20-02-2001).]
gynaika Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2001 epishs me to *61* klp. gia na xtypaei prwta to sta8ero dyo-treis fores kai meta na ginetai ektroph alla pare kalytera ton OTE sto 134 opoy oles oi plhrofories kai oi yphresies toy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.