Προς το περιεχόμενο

Σερφάρισμα και ταυτόχρονο torrent downloading

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

έχω μία γραμμή ADSL 768 από την οποία γενικά είμαι ευχαριστημένος. Το πρόβλημά μου είναι όταν κατεβάζω από torrent δεν μπορώ να σερφάρω άνετα, άσχετα με την ταxύτητα downloading του torrent.

Το έψαξα και βρήκα πως φταίει κάτι με το πόσες connections έχω ορίσει στις preferences του mtorrent.

Ξέρει κανείς κάτι για αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες;

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία με τα torrents είναι πως για να σερφάρω άνετα με την 768 σύνδεσή μου πρέπει να ορίζω το upload στα 10KB/sec. Η ταχύτητα του download συνήθως δεν επηρεάζει το browsing, εκτός αν θέλω να δω κάποια πολύ "βαριά" sites, με πολλές εικόνες κλπ, οπότε βάζω και την ταχύτητα download στο 25ΚΒ/sec για όση ώρα θέλω να κάνω browsing. Όταν έρθει η ώρα να αφήσω τον υπολογιστή στην ησυχία του, ανεβάζω το upload sto 25 για να ανεβαίνει λίγο και το ratio.

Δημοσ.

Maximum global connections<30 gia na deis aspri mera aneksartitos tis D/U taxititas sou. Tha deis oti oso ta anevokatevazeis allazei i esthisi kai i taxitita tou brownsing. Tora opos ipan kai poio panw, an einai to site vari se iliko, tha prepei na kopseis arketa kai to download

Δημοσ.

@polidis:

εννοείται πως έχω όριο στο upload, κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι για εμάς στα 768/192 ένα καλό όριο είναι το 17kb/s. Ισχύει;

Από το πρωί που έβαλα το maximum connections στο 28, τα πράγματα έχουν στρώσει και είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Γενικά από την εμπειρία μου το upload σου πίνει το αίμα...

Γι' αυτό συμβουλή:Εκτός αν θες να ανεβάζεις λόγω ratio σε private tracker, έχε το upload όσο χαμηλότερα γίνεται.Άσε άλλους με μεγαλύτερο upload να κάνουν τη δουλειά γιατί με αυτά τα νούμερα δεν πάμε πoυθενά(και γω έχω upload 128..)

Δημοσ.
@polidis:

εννοείται πως έχω όριο στο upload, κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι για εμάς στα 768/192 ένα καλό όριο είναι το 17kb/s. Ισχύει;

Από το πρωί που έβαλα το maximum connections στο 28, τα πράγματα έχουν στρώσει και είναι μια χαρά.

To 17kb/sec einai pola sto UP afou me 192 exeis maximum 24.

An to pas sto 10 eise ok otan serfareis.

Kai otan thes na anevazeis to ratio sou to afineis ston aftomato

Δημοσ.
Παντως εγω εχω οριο 6kbps στο upload και παλι καμια φορα ψιλοκολλαει το browsing.Εχω 1mbit γραμμη.

Μοναχοφάη!! :)

Δημοσ.

Μηπως παιζει καποιο ρολο και το προγραμμα για torrent που εχετε?

Οσο ειχα το Azureus μου πετουσε ο firefox timeouts στις σελιδες,με upload 10-14.

Με το μtorrent ανεβαζω με 15-20 κ σερφαρω κ ανετα!Η ρυθμισητο uTorrent ειναι Μεγιστος αριθμος συνδεσεων:200.

Δημοσ.

opws eipei para polu swsta to palikari pio panw , h basikh aitia einai ta overall connection k ta connection ana torrent..ama exete 2/256 syndesh mia rythmish 100 syndeseis oloikes k 50 ana torrent me ena bandwidth limit sta 18k/s tha eiste anetotatoi xwris kanena ma kenena porvlhma sto browsing selidwn.me 1 mbit sundesh kalhtera limit sta 12-14 k/s k ligoteres syndeseis ana torrent..mexri 30 to polu...

kante ayta k den tha yparxei kanena ma kanena provlhma :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...