Apostolishatz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Βρήκα κάνοντας "βόλτες" στο νετ αυτό http://www.erightsoft.com/SUPER.html επειδή με ενδιαφέρουν τέτοια προγράμματα(υποστηρίζει και matroska και.....και...και...) Το 'χει δουλέψει κανείς?Κάνει τίποτα ή μπα? είναι και freeware και αν κάνει έστω τα μισά απ' όσα λέει καλά θα 'ναι!!
yv4k Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Κάτι .3gp που είχα και μου παίζανε μόνο ήχο τα έκανε xvid μια χαρά πάντος. Παρατήρησα επίσης πως αργεί λιγάκι. Όχι στη μετατροπή αλλά στο να ανοίξει και να φορτώσει τα αρχεία που θέλεις να μετατρέψεις. Α, ναι, και από Spyware τίποτε ως τώρα οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος σου μάλλον άφοβα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 To είχα κατεβάσει παλαιότερα και μόλις πήγα να το εγκαταστήσω,άρχισαν να ανοίγουν 10άδες παράθυρα!!
Apostolishatz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ να σας πω το είχα βρει καιρό πριν,και επειδή ψαχνόμουν ελεεινά τότε για να μετατρέψω matroska σε DVD το εγκατέστησα,παράθυρα δεν άνοιξαν(κανένα) αλλά η δουλειά μου δεν έγινε α)πολλή ώρα,μιλάμε για κάνα 2ωρο για 40λεπτο αρχείο β)είχα σπασίματα στην κίνηση το βίντεο που μου έφτιαξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.